Gündem Okurdan gelenler...

Okurdan gelenler...

Paylaş
Okurdan gelenler...

Okurlarımızdan gelen şikâyet ve serzenişleri sayfalarımıza taşıyoruz...

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERİN DRAMI

Haberin Devamı

Binlerce sözleşmeli öğretmen, 14 Ocak'ta başlayan eş durumu atama başvurusunda bekledikleri il emri uygulamasını göremeyince, eşlerine, çocuklarına kavuşma umutları tükendi.

Milli Eğitim Bakanı Sn. Nimet Çubukçu, "eşlerinden, çocuklarından ayrı yaşamak zorunda kalan sözleşmeli öğretmenlerime, kadrolu öğretmenlerime verdiğim il emri uygulamasını getireceğim" diye söz vermesine rağmen, 2010 - Şubat Özür Grubu atama döneminde sözleşmeli öğretmenlere bu hak verilmemiştir. Bunun neticesinde sözleşmeli öğretmenler eşlerinden, çocuklarında ayrı illerede yaşamaya mahkum edilmişlerdir. Bu mağduriyetin giderilmemesi, anayasal bir suçtur. Çünkü anayasa, aile bütünlüğünün korunmasına işaret eder.

Sıddık Ünal / Ankara

Haberin Devamı

EVLERİMİZİ SU BASTI

Adana Sarıhular TOKİ Konutlarında, kalorifer tesisatlarından dolayı hemen hemen su baskınına uğramayan daire kalmadı. Bunun sebebi ise müteahhit firma tarafından daire içlerinde bulunan dağıtım kollektörlerinin sıkmalı değil de, daha ucuz olan geçmeli kollektörler kullanılması. Bundan dolayı çok mağdur olduk.

Mehmet Sırrı Cerit / Adana

PATNOSLU BEZDİ!

Ağrı Patnos İlçesi'nde yaşanan elektrik kesintileri ilçe halkını canından bezdirir hale geldi. Yetkililere buradan seslenmek istiyorum. Fatura dönemlerinde tahsilat için zaman geçirmezken, bu konuda neden bu kadar duyarsız davranıyorsunuz?

Ümit Han Demirbaş / Ağrı

BURSA STADI NE OLACAK?

Bursa'da uzun zamandan beri gündemi meşgul eden stad yenileme projesi belirsizliğini koruyor. Yeni stad projesinin, belediyeye ağır ekonomik küfret getirdiği için ertelenmesi söz konusu. Bursa Belediye Başkanı'nın en büyük seçim vaatlerinden biriydi stad projesi.Taraftarın nasıl bir tepki vereceği merak konusu.

Tolga Kaçarsoy / İstanbul

Okurdan gelenler...

NOT: Haberinizin daha etkili olmasını istiyorsanız lütfen haber fotoğrafını da gönderiniz.