Dr. Haydar Dümen Olacak diye ısrar etme
HABERİ PAYLAŞ

Olacak diye ısrar etme

Haberin Devamı

Büyük cinsel organlar erkeklerin hayali olsa da artık ne kadar sıkıntı yarattığını anlıyorlar. Beyler sakın aceleci olmayın, kadının canını yakıp ömür boyu cinsellikten soğutmayın. Evlendiğinizde de eşinize ‘Bu gece mutlaka olacak’ diye ısrar etmeyin, birkaç gün erteleyin, eşinizi alıştırın, üzmeyin.

BÖYLE SORU YOK!

Tabancam ömrünü mü doldurdu?


57 yaşındayım, 23 yıllık evliyim, 5-6 aydır tabancam tutukluk yapıyor. Acaba düzelir mi yoksa ömrünü doldurdu mu?

CEVAP

Sen ne diyon be muhterem okurum? O yaşta miadı dolar, umutlar solarsa mahalledeki kafelerin sayısı 5 misli artar. Adam ne yapsın? Çakaralmaz tutuk, kadın çıkmış kürsüye, her şey elinde, nutuk üstüne nutuk!

Yaşamın her yüzünde mutluluk ama cinsel konuda umutsuzluk. Evlilikte yazı tura atıldı, ne yazık ki mutsuzluk çıktı. Daha 30 yıl var yaşanacak. Bu yollarda da hayatta keyif alınacak. Kör talih kılıcını biledi, umutları da böylece yok etti.

Geriye ne kaldı? Bilimin yolu. Ve sana yarayacak tıbbın o bükülmez kolu. Tabii ki bu konuya da çare bulunacak. Sadece sana zahmet bir uzmana gitmen kalacak.

Cinsel organımı görenler kaçıyor ne yapayım?

18 yaşındayım, penisim epey büyük. Hayat kadınlarıyla bile ilişkiye giremiyorum. Gören kaçıyor, penisim de sürekli uzuyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurlarım, erkeklerin büyüklük özentileri hiç bitmez. Neredeyse sınır aşmış olsa bile 2 santim daha uzun olmalıydı diye düşünürler. Ancak burada ölçü veremediğimiz büyüklükte ise, evliliğin cinsel mutluluk katilleridir. Evliliğin bir tür talihsizi olarak “Aman aman” demekten başka da çare yoktur.

Bu büyüklük yüzünden cinsellikten zevk almayan, soğuyan ve içlerinde uhde kalan kadınların da oranı yüzde 10 (Öyle sanıyorum topluma kıyasladığımızda neredeyse milyonları buluyor demektir).

Tıp bilim adamlarına çağrı, bulun şu işin formülünü yani birkaç santim kısaltıverin boyunu. Tekniğin bu aşamasında kadınlarımız kalmasın yaya, biz ise dualardan uçalım aya.

Çok mastürbasyon saç döker mi?

Günde 3 kereden az mastürbasyon yapmıyorum. Aşırı mastürbasyon saç dökermiş. Acaba doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, 1950’de anatomi dersinde 40 yaşlarında erkek hocamız saçların erkeklerde hormon fazlalığından döküldüğünü söylemişti. Bunu gururla söyler gibiydi. Çünkü kendi kafasında da saç yoktu.

Kadınlardaki kadınlık hormonunun fazlalığı ise saçları güçlendiriyor. Şimdi siz okurlarım, o zamanki biz gençleri düşünün. Ayaklarımızda ne moda pabuçlar, ne kaliteli giysiler, onu bırakın kendimize bir kravat bile alacak paramız yoktu.

O zaman tek tutunduğumuz dal saçlarımızdı. Üstelik Yul Brynner adlı yakışıklı saçlarını kazıtıp ekrana çıkınca kadının kızın beğeni ve ilgi alanına girince, saçı olmayanlar için teselli kaynağı olmuştu. Değerli okurum, ister döksün, ister ormana dönüştürsün bunları unut, mastürbasyonu haftada 4’e oturt.

Acaba hamile miyim?

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımın penisi biraz vajinama girdi. Kanama olmadı, içime boşalmadı ama hamile kalır mıyım? Adetim 5 gün gecikti. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, hamile kalma ihtimalin var ama çok zayıf.

Erkek arkadaşım sürekli birlikte olmak istiyor

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Şimdi her gün benimle olmak istiyor. Penisi büyük olduğu için canım yanıyor. Onu kırmak da istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ya gebe kalırsan? Zaten şanssızlık olmuş. Canın yana yana koşuyorsun olaya. Bir de gözünü kapatıp koşarsan kucağına bir bebek mi alacaksın? Akıl ve irade Tanrım. Ben başka ne diyeyim?

Kaç santim olmalı?

24 yaşındayım. Evlenmeyi düşünüyorum hiç cinsel ilişkiye girmedim. Normal bir penis ereksiyon halindeyken kaç santimdir?

CEVAP

Değerli okurum, 13 ve 17 normaldir. Yani elimize cetvel alıp santim santim ölçerek mi karar vereceğiz de ilişkiye gireceksiniz.

Nasıl uzatabilirim?

22 yaşındayım, 110 kiloyum. Kilolu olduğum için penisimin boyu kısa kalıyor. Sürekli kadınlar arasındayım, rahatsızım. Acaba boyunu nasıl uzatabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, uzatmaktan önce “Nasıl kilo verebilirim?” mi soracaksın. Bu sorunla dönüşü olmayan bir yola girdin. 6 ay ile 1 yıl içerisinde ölümüne direnerek 30-40 kilo vereceksin. Doktorsa doktor rejimse rejim, iradeyse irade. Yoksa penis uzamış, 50 yaşında felç olmuş, 60’ında bunamış bir erkek olsan ne olacak, olmasan ne olacak?

Sevgilim istiyor ama...

18 yaşında kızım. Sevgilim ise 19 yaşında. 1 yıldır birlikteyiz. O ilişkiye girmek istiyor. Ama ben korkuyorum. Sevgilimi kaybetmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili yavrum, oyala. Hazır olmadığını söyle. Hazır olmadan uzanan elleri ustalıkla üzerinden ve yanından kov.

Acımaya başladı

17 yaşındayım, hiç cinsel ilişkiye girmedim. Kız arkadaşımla öpüşürken penisim acımaya başladı. Sonraki 2 saatte de böyle devam etti. Hatta acıdan yerimden bile kıpırdayamadım. Sizce bu neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, neden olacak? Azgınlığından. Oraya kan doldu, gerildi. Dokular basınç altında kalınca tabii ki ağrıyacak. Korkulacak bir şey değil. Ama defalarca aynı şey olursa, bir üroloji uzmanı ona bakmalı. Ola ki içeride bir sorun vardır.

Rüya görmüyorum

Günde 2-3 kere mastürbasyon yapıyorum ve hiç rüya görmüyorum. Arkadaşlarım hep görüyormuş. Acaba ben niye böyleyim?

CEVAP

Değerli okurum, rüyaya fırsat vermiyorsun ki. 12 saat atını mahmuzluyorsun, bir de uykuda sana hizmet etsin diye bekliyorsun. Ata acı.

Normal mi?

Penisimin boyu 12 santim. Sizce normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, normaldir. İleri yıllarda çok daha işine yaracağından ideal bile denilebilir. Ama fazla büyükleri ileride erkeğin yüzünü kara çıkardığından eksisini ve artısını topla. Önüne çıkacak sonuç iyidir. Keyfine bak.

Neden benimki hemen sertleşiyor?

Sevgilimle öpüşürken cinsel organım sertleşiyor. Onunla ilişkiye girmedim. Kızın yanından ayrılınca her şey normale dönüyor. Organım darbe almış gibi acıyor, neden?

CEVAP

Değerli okurum, sebebi gençlik, sorunun kendisi de gençlik. Gereğinden fazla geriliyor. İçerideki dokuları zorluyor. Ama böyle bir kapalı kutudan sonuç çıkar dersen idrar tahlili yaptırman ya da penise baktırman doğru olur diyeceğim.

Hâlâ kan geliyor, neden?

İlişkiye girdik, nişanlımın kızlık zarı yırtıldı. 3 gün geçti ama hâlâ kan geliyormuş. Bu normal mi yoksa doktora gidelim mi?

CEVAP

Değerli okurum, gelen kanın miktarı önemli. Steril gazlı bezle tampon yapın. Yarım saat tutun. Kan çoksa mutlaka hekime gidin. Ama ufak ve azsa bir süre sonra diner. 5-10 gün cinsel perhizde olun.

Acaba evlenmesem mi?

27 yaşındayım, cinsel organım büyük. Hayat kadınlarıyla bile ilişkiye giremiyorum. Şubat’ta evleneceğim. İlk ilişkide problem olur mu? Acaba evlenmekten vazgeçmeli miyim?

CEVAP

Değerli okurum, evlenmekten vazgeçme. İlk ilişkide sorun yaşayacaksın. Bu sorunlar bir süre devam edebilir. Bir ölçüde bazı öneriler ya da tekniklerle çözüm bulunur. Kızı korkutma, ilk gece “Olacak” diye ısrar etme.

GÜNÜN SÖZÜ

Dünyanın iki penceresi var. Biri aydınlık,öteki karanlık.Ama nedense karanlıktan bakanlar çoğunlukta. HD

Sıradaki haber yükleniyor...
holder