Spor Olağanüstü Genel Kurul çağrısı

Olağanüstü Genel Kurul çağrısı

Paylaş
Olağanüstü Genel Kurul çağrısı

Galatasaray Divan Kurulu'nun etkili isimlerinden Hayrettin Kozak, Adnan Polat'ın, Olağanüstü Genel Kurul tarihini açıklaması gerektiğini söyledi

Hayrettin Kozak, tek çözüm ve zorunlu hale gelmiş tek alternatif bulunduğunu belirterek, "Adnan Polat, derhal, önümüzdeki hafta divan toplantısında çıkıp erken seçim kararını ve uygun gördüğü seçim tarihini açıklamalıdır. Galatasaray’ın başka şansı kalmamıştır. Hem kendisi hem de Galatasaray’ın geleceği açısından bu kaçınılmaz hal almıştır" dedi.

Bu kararı almanın Adnan Polat için asla bir prestij kaybı olmayacağını savunan Hayrettin Kozak, "Vereceği en sağlıklı karardır. Gerek kendi güvenoyu almak, gerek yönetimini 300 milyon lira seviyesinde olan bütçeyi yönetebilecek, sportif ortamı yeniden organize edecek kapasitede bir yönetim kurabilmesi için bu tek şanstır.

Bu arada, alternatif adaylar da varsa, onlar da aynı şekilde kadrolarıyla irade beyanlarını yaparak adaylıklarını açıklarlar ve Galatasaray Spor Kulübü de çağdaş bir seçimle geleceğini teminat altına alma şansını yakalar. Galatasaray’ın bugünkü karmakarışık ortamını düze çıkaracak tek alternatif olarak bu şekil görünmektedir" diye konuştu.

"ADNAN SEZGİN AYRILMALI"

Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Mehmet Bilen ise Galatasaray’da futbol takımının geleceği açısından artık sportif direktör Adnan Sezgin’in ayrılmasının gerektiğini belirterek, "Kulübün bundan sonraki süreçte, daha güçlü bir futbol takımı ve yönetim kuruluna kavuşması için önümüzdeki dönem, bir fırsat olarak değerlendirilmelidir. Mayıs ayında yapılacak olağanüstü bir kongreyle, kulüp daha güçlü bir yönetim kuruluna kavuşur" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı