Spor Olay maçta zafer Fener'in

Olay maçta zafer Fener'in

Paylaş
Olay maçta zafer Fener'in

Son yıllarda ezeli rakibine büyük üstünlük kuran Fener Almanya'daki Dostluk Kupası'nda 76 dakika 10 kişi oynamasına rağmen Galatasaray'ı Santos'un golüyle devirdi

Almanya’nın, Mönchengladbach kentinde oynanan Spor Toto Dostluk Kupası’nda Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray’ı 1-0 yendi.

Haberin Devamı

Dakika 4: Arda’nın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta kaleci Volkan Demirel son anda topu kornere çeldi.

Dakika 25: Arda’nın soldan gönderdiği top kaleci Volkan Demirel’i de aşarken, arka direkte topa dokunamayan Mustafa, takımını bir golden etti.

Dakika 30: Orta sahadan Baroni’nin pasıyla ceza alanının sol tarafında topla buluşan Andre Santos, Ali Turan’dan sıyrıldıktan sonra topu kaleci Ufuk’un üzerinden mükemmel bir vuruşla ağlarla buluşturdu: 1-0.

Dakika 61: Ceza alanı içinde kaleci Volkan Demirel’in büyük hatasıyla arka direkte topla buluşan Hakan, pasını altıpas içindeki Mehmet’e aktardı. Bu futbolcunun cılız vuruşunda top kaleci Volkan Demirel’de kaldı.

Dakika 70: Serdar’ın düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu kullanan Arda’nın şutunda top direğe çarparak, auta çıktı.

Haberin Devamı

Kinhöfer çıldırttı

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan dev derbiye sergilenen futboldan çok Alman hakem Thorsten Kinhöfer’in kararları damga vurdu. Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte art arda gösterdiği sarı kartlarla dikkat çeken Kinhöfer, 14. dakikada Ali Turan’ı arkadan çeken Selçuk’a sarı kartını çıkardı. Ardından Alman hakem Selçuk’un kendisine çelme taktığını düşünüp, tecrübeli futbolcuyu kırmızı kartla oyundan attı.

Fenerbahçe’nin 30. dakikada attığı golden sonra sahaya atılan meşaleleri gören Thorsten Kinhöfer herkesin bakışları arasında bir anda soyunma odasına gitti. Yapılan anonsların ardından 10 dakika sonra sahaya çıkan Kinhöfer, maça devam etti.