Spor Olcay, Hertha Berlin yolunda

Olcay, Hertha Berlin yolunda

Paylaş
Olcay, Hertha Berlin yolunda

Almanya Bundesliga II'de Duisburg'da oynayan A2 Türk Milli Takımı oyuncusu Olcay Şahan, Hertha Berlin ile anlaşmaya yakın olduğunu söyledi

Olcay, Berlin’de yayınlanan "B.Z" gazetesine yaptığı açıklamada, Hertha Berlin’in büyük bir isim olduğunu, takımın teknik direktörü Markus Babbel ile de bir görüşme yaptığını belirterek, Babbel’in Hertha Berlin ve başkent Berlin hakkında söylediklerinin kendisini etkilediğini ifade etti.

Hertha Berlin’e transferini iyi bir şekilde düşünmesi gerektiğini kaydeden Olcay, bu konuyu ailesi ile konuştuktan sonra 2 hafta içinde karar vereceğini söyledi. Hedefinin Almanya 1. Liginde (Bundesliga) ve A milli Takımında oynamak olduğunu belirten Olcay, kendisi için en iyi perspektifi oluşturacak bir karar vermek istediğini ifade etti.

BURSASPOR GURBETÇİ OLCAY'IN PEŞİNDE

Olcay, çok yönlü bir oyuncu olduğunu, A2 Milli Takımında da son olarak orta sahada oynadığını kaydetti. Berlin’den gelen takım arkadaşı Sefa Yılmaz’ın kent hakkında çok güzel şeyler söylediğini, yakınlarının da Berlin’de yaşadığını, bu nedenle kenti birçok kez ziyaret ettiğini ifade eden Olcay, Berlin’de çok sayıda Türk yaşadığı için de kendisini başkentte yalnız hissetmeyeceğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı