Spor Old Trafford'da rövanş zamanı

Old Trafford'da rövanş zamanı

Paylaş
Old Trafford'da rövanş zamanı

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Manchester United ile Marsilya yarın, 0-0'ın rövanşında karşı karşıya gelecek

Old Trafford’da oynanacak maçta Marsilya, turun yanı sıra Manchester United’ı evinde yenen ilk Fransız takımı olmak için mücadele verecek.

İngiltere’de oynadığı son 5 maçın 4’ünü kaybeden Marsilya, Manchester United ile daha önce 3 kez karşılaştı ve bir galibiyet bir mağlubiyet bir de beraberlik aldı.

MANU SON 8 MAÇTA YENİLMEDİ

Fransız ekip, Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda oynadığı son iki grup maçında ise rakip kaleleri hiç gol yemeden 10 kez havalandırdı. Marsilya bu maçlarda Zilina’yı 7-0, Spartak Moskova’yı 3-0 yendi.

Buna karşılık Manchester United, turnuvada oynadığı son 8 karşılaşmada yenilmedi. Fransız takımlarıyla evinde oynadığı son 12 karşılaşmada da yenilgi yüzü görmeyen Manchester United, yine 2. turda 3 yıl önce eşleştiği Lyon ile geçen yıl karşılaştığı Lille’i 1-0’lık sonuçlarla geçti.

Manchester United’da kaleci Edwin Van der Sar, yarın İngiliz ekibin formasıyla 50. Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak. Liverpool maçında sakatlanan Portekizli oyuncu Nani’nin iyileştiği, ancak antrenmansız olduğu için yarın ilk 11’de görev almayabileceği belirtiliyor.

OLASI 11'LER

Manchester United: Edwin van der Sar - Rafael - Nemanja Vidic, Chris Smalling, Patrice Evra - Ryan Giggs, Paul Scholes, Michael Carrick, Darren Fletcher - Wayne Rooney, Dimitar Berbatov

Marsilya: Steve Mandanda - Rod Fanni, Stephane Mbia, Souleymane Diawara, Gabriel Heinze - Edouard Cisse, Benoit Cheyrou, Lucho Gonzalez - Loic Remy, Andre-Pierre Gignac, Andre Ayew.

Haberin Devamı