Gündem Öldü sanılan taksiciden şok iddialar

Öldü sanılan taksiciden şok iddialar

Paylaş
Öldü sanılan taksiciden şok iddialar

Haliç Köprüsü'nden atladığı öne sürülen ve 1 haftadır kayıp olan taksici ortaya çıktı ve '4 gün, 4 gece uyumuşum' dedi

İstanbul Alibeyköy’de taksicilik yapan Ali Demir, yaklaşık 10 gün önce eşi Suna Demir ile tartışınca soluğu özel bir kanaldaki barıştırma programında almıştı. Canlı yayında karısıyla barışmayı başaramayan Ali Demir 7 Nisan gecesi evden çıkarak kayıplara karışmıştı.

Demir, hem odasına, hem de Haliç Köprüsü üzerinde terk ettiği aracına 'intihar notu' bırakmıştı. Köprü üzerinde temizlik çalışması yapan belediye işçilerinden birinin, "Bir kişi denize atladı" şeklindeki ifadesinin ardından intihar ettiği tahmin edilen Demir'in cesedi aranmaya başlanmıştı.

Bundan sonraki olaylar şöyle gelişti:

KARISI DA BARIŞTIRMA PROGRAMINA ÇIKTI

Günlerce denizde arama yapan polisler, 3 çocuk babası Ali Demir’in cesedine ulaşamadı. Karısı Suna Demir, barışma programında eşinin intihar ettiğine inanmadığını bir yakının yanında olma olasılığının yüksek olduğunu iddia etti. Demir olayın üzerinden 4 gün geçmesinin ardından dün akşam saatlerinde ortaya çıktı. Ali Demir “Yaşamıma son vermedim. Hayattayım ve çocuklarımın yanındayım" dedi.

ANTİDEPRESAN İÇİP 2 İNTİHAR MEKTUBU YAZDI

Çocuklarının uykuya dalmasının ardından iki tane intihar mektubu yazdığını belirten Demir, "Antidepresan ilaçlarını içtim. Sonra bir intihar mektubunu evine bıraktım diğerini de yanıma aldım. Birini masanın üzerine koyup kapıyı çekip evden çıktım. Kapı sesine uyunan büyük oğlum Emrah mektubu okuyunca durumu gece şoförüm Ayhan’a bildirmiş. Ayhan, Haliç Köprüsü’nün üzerindeyken beni buldu.

'4 GÜN 4 GECE UYUMUŞUM'



Taksisine bindirdi. Bu sırada ben koltukta uyuya kalmışım. Ardından cebimdeki intihar notunu alıp aracımın içine koymuş. Sonra 4 gün 4 gece uyumuşum. Uyanınca olaydan haberim oldu. Bu sırada Ayhan uykuda olduğum günlerdeki aracımın hasılatını alıp harcamış. Yetmezmiş gibi aracımla kaza yapıp, kaportanın bazı bölümlerini de tekmelemiş. Araçta uyuşturucu da kullanılmış" dedi.

Ali Demir, "Bu olayı polise bildireceğimi söyleyince beni polise ihbar etmekle tehdit etti. Benden para istedi. Ben de avukatıma gittiğim sırada polisler beni yakaladı. İfademi verdim. Bunalımda olduğumu ve başımdan geçen bu olayları anlattım" dedi.

'KARIMI DÖVMEDİM, ZİNCİRE VURMADIM'

Eşini asla zincire vurmadığını ve dövmediğini belirten Ali Demir “Doktorlar onun vücudunun her hangi bir yerinde darp ve yara izi bulsun. Ben Türk halkının gözü önünde yaşamıma son veririm. Zaten yayın sırasında doğruları söylese yüzüme bakacak cesareti bulurdu. O da psikolojik tedavi görüyor. Ben ona olan sevgimden ilk eşimden olan kızımı 20 yıldır görmüyorum.

Barışma programının sunucusu hanımdan onu bulmasını istedim. Karım programa çıktı. Karım da onların dediği senaryoyu uygulayarak bayıldı. Onlar da reyting yaptı. O programa çıkarak hem kendime hem de yakınlarıma zarar verdim. Çocuklarım perişan oldu. Karım kimsenin oyununa gelmesin. O 19 yıldır beni tanır ve nasıl bir insan olduğumu bilir.

'TEDAVİ OLACAĞIM'

Bir daha intiharı aklıma getirmemek için tedavi olacağım. Karım benle yaşamayacağını söylerse ben ceketimi alıp evi ona bırakırım. O da çocuklarımla aynı evde mutlu bir hayat sürer. Dönmezse de kendi bilir. Hem kendine hem bizlere yazık eder" diye konuştu.

Ozan URAL - iSTANBUL DHA

2