Türkiye (Son Dakika) 'Öldür beni' dedi

'Öldür beni' dedi

Paylaş
'Öldür beni' dedi

Eskişehir'de 21 yaşındaki Cansu D., birlikte yaşadığı 40 yaşındaki Adem Tutsak'ı tabancayla öldürmek suçundan gözaltına alındı

Bir çocuk annesi Cansu D., "Aramızda tartışma çıktı. Ayrılmak istediğimi söyleyince tabancayla intihar edeceğini söyledi. Daha sonra tabancayı elime tutuşturmaya çalışarak ’Öldür beni’ dediği sırada silah ateş aldı" dedi.

Olay dün saat 14.30 sıralarında 75’inci Yıl Mahallesi EMKO Sanayiciler Sitesi’nde meydana geldi. Geri dönüşüm işiyle uğraşan ve bekar olan Adem Tutsak, başından 7.65 mm. çapındaki tabancasından çıkan kurşunla yaralandı. Ağır yaralanan Tutsak kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi’nde bugün sabah saatlerinde kurtarılamadı.

Polis, olay sırasında işyerinde bulunan, Adem Tutsak’ın birlikte yaşadığı, eşinden boşanmış ve bir çocuk annesi Cansu D.’yi gözaltına aldı.

Yapılan incelemede elinde barut izi olduğu belirlenen Cansu D., suçlamaları kabul etmeyerek Adem Tutsak’ı kendisinin öldürmediğini, intihar ettiğini öne sürdü. Cansu D., polise verdiği ifadesinde Adem Tutsak ile birlikte yaşadıklarını belirterek, "Aramızda tartışma çıktı. Kendisinden ayrılmak istediğimi söyleyince çıkardığı tabancasıyla intihar edeceğini söyledi. Daha sonra tabancayı elime tutuşturmaya çalışarak ’Öldür beni’ dediği sırada silah ateş aldı. Onu ben öldürmedim" diye konuştu.

Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgulamasının ardından Cansu D. kucağında bir yaşlarındaki oğluyla birlikte adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı


Kemal ATLAN/ ESKİŞEHİR,(DHA)