Türkiye (Son Dakika) Öldürdüğü halasının cenazesinde gözyaşı döktü

Öldürdüğü halasının cenazesinde gözyaşı döktü

Paylaş
Öldürdüğü halasının cenazesinde gözyaşı döktü

Çorum'da tek başına yaşayan halasını öldürüp kimse anlamasın diye cenazeye katılan Sami Dağaşan yakalandı

Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen olayda yakınları, yalnız yaşayan Emine Sarısakaloğlu’na bir türlü ulaşamayınca endişelenip polise ihbarda bulundu. Çilingir yardımıyla kapıyı açıp eve giren ekipler, Emine Sarısakaloğlu’nun kanlar içindeki cansız bedeniyla karşılaştı. Yapılan incelemede, Sarısakaloğlu’nun başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Evde yapılan incelemelerin ardından Sarısakaloğlu’nun cesedi hastane morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Emniyet Müdürlüğü cinayet büro ekipleri cinayet şüphelisini bulmak için araştırma başlattı. Mahallede, apartmanı gösteren tüm güvenlik kameraları kayıtları incelendi. Şehir dışında yaşayan akrabalarıyla görüşmeler yapıldı. Olaydan bir gün önce ve olayın olduğu gün kimlerin eve geldiğinin listesi çıkarıldı.
Polisin yaptığı araştırmada, eve en son Sarısakaloğlu’nun yeğeni Sami Dağaşan’ın geldiği tespit edildi.

'KİMSE ANLAMASIN DİYE...'

Şüpheli Sami Dağaşan’ın İstanbul’da oturduğunu ve cumartesi günü halasının cenazesine katılmak üzere tekrar Çorum’a geldiğini belirledi. Halasının cenazesinde gözyaşı döken Sami Dağaşan, ardından polis tarafından gözaltına alındı. Dağaşan, çapraz sorguda suçunu itiraf etti. Dağaşan ifadesinde, "İstanbul’dan halamın oturduğu eve gittim. Kendisiyle ailevi konulardan dolayı tartıştık. O sırada ben de sinirlendim ve elime geçirdiğim sert bir cisimle kafasına vurdum. Sonra o yere düştü ve hareketsiz kaldı. Korkup kaçtım, İstanbul’a döndüm. Sonra da kimse anlamasın diye cenazeye katıldım" dedi.
Sami Dağaşan, sorgusunun ardından sevk edildiği Adliye’de çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine konuldu.
DHA

Haberin Devamı