Gündem 'Öldüreceğim' mesajı atıp öldürmüş

'Öldüreceğim' mesajı atıp öldürmüş

Paylaş
'Öldüreceğim' mesajı atıp öldürmüş

Samsun'un Terme İlçesi'nde 76 yaşındaki Hüseyin Temel'i 25 yerinden bıçaklayıp öldüren iki kişi yakalandı

Samsun'un Terme İlçesi Çay Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Almanya'dan emekli olan ve Terme'de yalnız yaşayan 5 çocuk babası Hüseyin Temel, dün komşuları tarafından görülmeyince merak edildi.

Komşuları sobadan sızan gazdan zehirlenmiş olabileceğini düşünerek durumu polise bildirdi. Eve gelen ekipler kapıyı açarak içeri girdiklerinde Hüseyin Temel'in cansız bedeni ile karşılaştı.

25 YERİNDEN BIÇAKLANMIŞ

Yapılan incelemede 25 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilen Temel'in cesedi Terme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşanan bu olay komşularını da şok etti.

Evin kapısında hiçbir zorlanma olmaması üzerine yaşlı adamın yakınları ve tanıdıklarını takibe alan polis, bir çay ocağında garson olarak çalışan Hüseyin Y.'yi gözaltına aldı.

"BİRLİKTE İŞLEDİK"

Hüseyin Temel'i tanıdığını ve uzaktan akrabası olduğunu söyleyen zanlı, suçunu itiraf ederek cinayeti hırsızlıktan sabıkalı Ferhat D. ile birlikte işlediklerini ileri sürdü.

Zanlıların emniyetteki sorgularının devam ettiği belirtildi. Bu arada katil zanlısı Hüseyin Y.'nin geçen 11 Aralık tarihinde Hüseyin Temel'in cep telefonuna "Seni ilk gördüğüm yerde öldüreceğim. Sakın karşıma çıkma" diye mesaj çektiği belirtildi.

Hakan ÇELİKBAŞ/Samsun (DHA)