Gündem Öldüren mesaj

Öldüren mesaj

Paylaş
Öldüren mesaj

Aldatıldığından şüphelenen koca önceki gece sahur sırasında karısının cep telefonunu gizlice kontrol etti ve “Canım seni çok özledim, dışarı çık” diye bir mesaj görünce çıldırdı. Karısını bıçakla boğazını keserek öldüren kocayı polise babası teslim etti

8 YILLIK EVLİLERDİ

Haberin Devamı

İzmir Buca’da oturan ve bir kargo şirketinde çalışan Taner Küşioğlu (32), giyim mağazasında tezgahtar olan 8 yıllık eşi Esra Küşioğlu’nun kendisini aldattığından şüpheleniyordu. Taner Küşioğlu önceki gece sahura kalktıklarında eşinin cep telefonunu gizlice kontrol etti. Telefonda “Canım seni çok özledim, dışarı çık”diye bir mesaj gören koca öfkeden deliye döndü ve eşiyle tartışmaya başladı.

SEVGİLİ DE YAKALANDI

Tartışma sırasında kendini kaybeden koca masadan kaptığı bıçakla eşini 8 yerinden bıçakladı ve boğazını keserek öldürüp evden kaçtı. Bir süre sonra babasının polislere teslim ettiği Taner Küşioğlu’nun eşiyle mesajlaştığını öne sürdüğü H.C. de evin yakınlarında yakalandı. Polise, “Esra ile 15 gündür mesajlaşıyoruz. Ben evliyim. Onun kocasından ayrı yaşadığını sanıyordum” diyen H.C. serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

KADIN DUŞTAYDI

Taner Küşioğlu polise şu ifadeyi verdi: “Bir süre önce eşimin telefonunda “Aşkım, canım” mesajları gördüm. Gönderen kişiyi aradım. Yanlışlıkla yolladığını söyledi. Eşim de aynı şeyi söyleyince inandım. Önceki gece sahurdan sonra önce ben duş aldım. Sonra eşim duşa girdi. Bu sırada telefonunu gizlice kontrol ettiğimde aynı kişiden gelen aşk mesajını gördüm ve deliye döndüm.”

Kadir ÖZEN-Emrah YILMAZ/DHA