Türkiye (Son Dakika) Öldürülen gencin yakınları zanlıların evini yaktı

Öldürülen gencin yakınları zanlıların evini yaktı

Paylaş
Öldürülen gencin yakınları zanlıların evini yaktı

İzmir'in Torbalı İlçesi'nde 25 yaşındaki Rıdvan Kurudur, eski eniştesinin akrabalarıyla çıkan bıçaklı kavgada yaşamını yitirdi

Cinayetle ilgili gözaltına 2 kişi tutuklanıp 1 kişi aranırken, şüphelilerin evi ölen gencin yakınları tarafından kundaklandı.
İlçenin Çaybaşı Mahallesi'nde geçen salı günü 3 çocuk babası Rıdvan Kurudur, bir yakının düğününde eğlendikten sonra evine giderken, hurdacılık yapan eski eniştesi A.Ç., eniştesinin kardeşi İ.Ç. ve İ.Ç.'nin eşi N.Ç. ile yolda bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Bıçaklanan Kurudur, kaldırıldığı Torbalı Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalenin ardından sevk edildiği 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde öldü.

Cinayetle ilgili gözaltına alınan A.Ç. ve İ.Ç. sevk edildikleri adliyede tutuklanırken, N.Ç. henüz yakalanamadı. Öldürülen Rıdvan Kudur'un annesi Aysel Kurudur, "Oğlumun katillerinden ikisi cezaevinde. A.Ç'nin karısının da yakalanmasını istiyoruz. 3 çocuk onlar yüzünden yetim kaldı. Bu çocuklara kim bakacak. Babasız kaldılar" diye feryat etti. Bugün de iddiaya göre Rıdvan Kudur'un yakınları, hurdacılık yapan A.Ç. ve İ.Ç.'nin birlikte yaşadığı evi bugün ateşe verdi. İtfaiye yangını söndürürken ev kullanılmaz hale geldi.

Gökhan YALKALK- Yaşar CEYLAN/TORBALI (İzmir), (DHA)

Haberin Devamı