Türkiye (Son Dakika) 'Öldürülen minik Irmak’ın ailesine maaş bağlayacağız'

'Öldürülen minik Irmak’ın ailesine maaş bağlayacağız'

Paylaş
'Öldürülen minik Irmak’ın ailesine maaş bağlayacağız'

Manisa’nın Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, korkunç şekilde öldürülen 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Kaymakam aileye maaş bağlanması için çalışma başlattığını söyledi. Baba Bilal Kupal ise acıları nedeniyle sağlıklı düşünemediklerini şimdilik bir talepleri olmadığı söyleyerek teşekkür etti


Minik Irmak'ın ablası anlattı: Bizi sürekli evine çağırıyordu
Alaşehir’de gündelik işlerde çalışarak geçimini sağlayan Suriye (27) ve Bilal Kupal (44) çiftinin evlerinin önünde oynayan kızları Irmak Kupal, geçen 14 Ekim’de, saat 15.00’te ortadan kaybolmuştu. Arama çalışmalarına rağmen minik Irmak bulunamadı. Baba Kupal’ın bir televizyon programında şüphelendiğini söylediği hurdacılık yapan komşusu Himmet A., katıldığı aynı kanaldaki program arasında cinayeti itiraf edince, tüm Türkiye’nin yüreği yanmıştı.

Uzun aramalar sonucu cesedine ulaşılan Irmak , dün Yeni Alaşehir Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verilmişti.

Türkiye'nin gündemine oturan olayın ardından Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, eşi İlknur Bilgin ile birlikte Kupal Ailesini ziyaret etti.




'MAALESEF BAZEN ÇOK İYİ NİYETLİ DAVRANIYORUZ'



Evin önünde taziye ziyaretine gelenlerle birlikte oturan Kaymakam Osman Bilgin, "Aileye destek ve yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bunlar acıyı kaldırmaz. Ama en azından toplumun, onun yanında olduğunu gösterir. Bu olay Türkiye’ye maloldu. Toplumun bu konularda çok dikkatli olması gerekir. Maalesef bazen çok iyi niyetli davranıyoruz. Ne yazık ki yarar da, zarar da en yakınınızdan geliyor.

Ailenin durumu çok zor, çok kötü. Biz aileye maaş bağlamak için çalışmalara başladık. Barınma konusunda da aileden gelecek talepler doğrultusunda yardımcı olacağız. Toplumuzun acılarını paylaşması çok güzel bir şey. Aileyi yalnız bırakmıyoruz, acılarını paylaşıyoruz" dedi.


Minik Irmak'ın ablası anlattı: Bizi sürekli evine çağırıyordu


Baba Bilal Kupal ise kaymakama teşekkür ederek, olay nedeniyle sağlıklı düşünemediklerini, herhangi bir taleplerinin olması halinde önümüzdeki günlerde ileticeklerini söyledi. Konuşmakta zorlanan acılı anne Suriye Kupal da, "Allah kimselerin başına vermesin. Bizim yaşadıklarımızı kimselere yaşatmasın" dedi.

Nurettin DOĞAN / DHA

Haberin Devamı