Gündem Öldürülen öğretmen dedikodu kurbanı

Öldürülen öğretmen dedikodu kurbanı

Paylaş
Öldürülen öğretmen dedikodu kurbanı

Batman'ın Kozluk İlçesi'nde, sokak ortasında öldürülen ilköğretim okulu öğretmeni 32 yaşındaki Mehmet Şirin Yılmaz'ın, dedikodu üzerine öldürüldüğü ortaya çıktı

Dün saat 17.00 sıralarında Belediye Meydanı'nda yürüyen İnişli Köyü İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Mehmet Şirin, kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi tarafından tabancalarla kurşun yağmuruna tutuldu.

Vücuduna 5 kurşun isabet eden Şirin olay yerinde yaşamını yitirirken, saldırganlar kaçıp izlerini kaybettirdi. Kozluk Kaymakamı Huzeyfe Citer, “Olayın nedenini henüz bilemiyoruz. Saldırganları ele geçirmek için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Batman'ın Hasankeyf İlçesi nüfusuna kayıtlı öğretmen Mehmet Şirin'in öldürülmesi üzerine 60 öğrencinin eğitim gördüğü İnişli İlköğretim Okulu'nda bugün ders yapılmadı.

Köyde 4 yıldır öğretmenlik yaptığı belirtilen ve eşi Batman'da kalan öğretmen Yılmaz'ın köyde, eşi askerde olan G.M. adlı kadınla ilişki yaşadığı iddia edildi.

G.M.'nin son bir ay içinde iki kez ortadan kaybolduğu ve kaybolduğu dönemlerde öğretmen Yılmaz ile birlikte olduğu dedikoduları yayıldı.

Jandarma cinayetle ilgili çok yönlü soruşturmayı sürdürürken, öğretmenle aşk yaşadığı iddia edilen G.M. ile adını açıklamadığı bir yakını gözaltına alındı. Gözaltındaki 2 kişinin sorgulaması sürdürülüyor.

Arif ARSLAN/BATMAN (DHA)