Türkiye (Son Dakika) 'Öldürülmeden sesimi duyun'

'Öldürülmeden sesimi duyun'

Paylaş
'Öldürülmeden sesimi duyun'

İzmir'de yaşayan 35 yaşındaki özel güvenlik görevlisi Şenol Yaşaran, kısa bir süre ilişki yaşayıp ayrıldığı, eski sevgilisi Mustafa Kemal S'nin, canına zarar vermeden önlem alınmasını istedi

Şenol Yaşaran, geçen yıl, garson Mustafa Kemal S. ile tanıştı. İkilinin arkadaşlığı bir süre sonra birlikteliğe dönüştü. İlk günlerde mutlu giden beraberlik, aşırı alkol aldığı ileri sürülen Mustafa Kemal S.’nin aşırı kıskançlıkları nedeniyle son buldu.

12 KEZ ŞİKAYETÇİ OLDU

Yaşaran’ın son verdiği ilişik, ardından da adliyeye taşındı. Yaşaran, ayrılmak istemeyip Karşıyaka İlçesi’ndeki evine gelerek kendisine hakarette bulunan, şiddet uygulayan ve rahatsız eden Mustafa Kemal S.’den, 12 kez şikayetçi oldu.

Olayı soruşturan Karşıyaka Cumhuriyet Savcılığı da Mustafa Kemal S. hakkında üç ayrı dava açtı. Evinde yalnız kalan, tüm çabalarına rağmen Mustafa Kemal S.’den kurtulamayan Yaşaran, yaşadıklarına isyan etti.

"ÖLDÜRMESİNDEN KORKUYORUM"

Mustafa Kemal S.’nin psikolojik rahatsızlığı bulunduğunu öne süren Yaşaran, "Aşırı alkol alıyor ve gereksiz kıskançlıklarda bulunuyordu. Ayrılmak istediğimi söyleyince hayatı bana zindan etti. Evime gelip camlarımı, kapımı kırdı. Hakaretler edip küfürler yağdırdı.

Sürekli de takip etmeye başladı. Karakoldaki tüm şikayetlerime rağmen serbest bırakıldı. Hakkında açılan üç davadan ilki ise 2 Mart Cuma günü görülmeye başlanacak. ’Eğer bu davaların birinden hapis cezası alırsam seni öldüreceğim’ diye tehditlerine devam ediyor" dedi.

"SESİM DUYULSUN"

Gazete ve televizyonlardaki haberlerden izlediği şiddet mağduru kadınların durumuna düşmeden sesinin duyulmasını isteyen Yaşaran, "Can güvenliğim yok. Sokaklarda önüme çıkıyor.

Bu nedenle evimden dışarı çıkamıyorum. Hayatım alt üst oldu. Ondan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum. Korkuyorum, başıma bir şey gelmeden, öldürülmeden sesim duyulsun. Devlet, bana sahip çıksın" diye konuştu.

Turaç TOP/DHA

Haberin Devamı