Gündem Öldürüp 3 gün başında beklemiş

Öldürüp 3 gün başında beklemiş

Paylaş
Öldürüp 3 gün başında beklemiş

Bursa'da, geçen hafta evinde 25 yerinden bıçaklanarak öldürülen Makbule Aksoy'un katil zanlısı kocası çıktı

Bir restoranda garson olarak çalışan Makbule Aksoy’un (30), 2 Temmuz'da Selimiye Mahallesi Sili Sokak’taki evinde 25 yerinden bıçaklanarak öldürülmesi olayıyla ilgili soruşturmayı yürüten polis ekipleri, cinayetin zanlısının kadının eşi Selahattin Aksoy (46) olduğunu belirledi.

Kısa süre öncesine kadar birahane işlettiği öğrenilen zanlı, Hocahasan Mahallesi’nde bir bakıcıda bulunan oğlunu ziyarete gittiği sırada güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan Selahaddin Aksoy’un ifadesinde, eşiyle ailevi nedenlerden dolayı 1,5 ay önce aynı sokakta bulunan ayrı evlere taşındığını söylediği öğrenildi.

25 YERİNDEN BIÇAKLAMIŞ

Olay günü konuşmak için evine gittiğinde Makbule Aksoy’un kapıyı açmak istemediğini, çıkan arbede sonucu zorla içeri girdiğini, devam eden tartışma sonrası eşinin bıçakla kendisini omuzundan ve kolundan yaraladığını öne süren zanlının, bunun üzerine sinirlenerek genç kadını 25 yerinden bıçakladığını itiraf ettiği bildirildi.

Eşini öldürdükten sonra pişman olduğunu ve intihar etmek için böcek ilacı içtiğini de anlatan Sebahattin Aksoy, cinayetten sonra 3 gün boyunca Makbule Aksoy’un cesediyle kaldığını söylediği kaydedildi. Zanlı, sorgulamasının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.