Gündem Öldürüp evi soydular!

Öldürüp evi soydular!

Paylaş
Öldürüp evi soydular!

Gaziosmanpaşa'da bir kadın, evine giren kişi ya da kişilerce başına sert bir cisimle vurulduktan sonra boğularak öldürüldü. Katil zanlılarının, ailenin araba almak için biriktirdiği 40 bin lira ile altınları gasp ettikleri iddia edildi

Şemsipaşa Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi Numara 153'de oturan 55 yaşındaki Fatima Yıldız, iddiaya göre, saat 17.00 sıralarında alışverişe çıktı. Yıldız, yaklaşık yarım saat sonra evine döndü.

Haberin Devamı

Çevredeki esnaflar tarafından en son eve girerken görülen kadın, saat 18.00 sıralarında eve gelen oğlu Fatih Yıldız tarafınfan yerde baygın halde bulundu. Eşi Fuat Yıldız ve oğlu tarafından komşularının otomobiliyle özel bir hastaneye götürülen Fatima Yıldız’ın öldüğü belirlendi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini alarak evde inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde Fatima Yıldız'ın başına sert bir cisimle vurulduğu tespit edildi. İlk belirlemede başına vazoyla vurulduktan sonra boğularak öldürüldüğü belirtilen kadının, kesin ölüm sebebinin yapılan otopsiden sonra belirleneceği belirtildi. Polis, Fatima’nın eşi Fuat Yıldız’ın da ifadesine başvurdu.

Fuat Yıldız, evde otomobil almak için biriktirdikleri yaklaşık 40 bin TL değerindeki altın ve paranın bulunduğunu belirtti. Polis’in altın ve paraların yerinde olmadığını ve evin bütün odalarının dağıtılmış olduğunu belirlemesi üzerine çalışmalar hırsızlık yönünde yoğunlaşırıldı. Ayrıca yakınları, Fatima Yıldız'ın balkondan dışarıya bakmadan kimseye kapıyı açmadığını hırsızın da Yıldız'ın alışverişe çıktığı sırada eve girdiğini tahmin ettiklerini dile getirdi.

Haberin Devamı

Timur TARLIĞ/İSTANBUL, (DHA)