Gündem Ölen sevgilisine mezar yaptırmak için işe girdi

Ölen sevgilisine mezar yaptırmak için işe girdi

Paylaş
Ölen sevgilisine mezar yaptırmak için işe girdi

Birlikte geçirdikleri kazanın ardından 15 ay komada kalıp can veren sevgilisine mezar yaptırabilmek için işe girdi

Antalya'da lise öğrencisiyken birlikte trafik kazası geçirdiği sevgilisi Cafer Sinan Eroğlu'nun komaya girmesi üzerine hastanede ve evinde 15 ay bakımını yapan ve onu geçen Kurban Bayramı'nda kaybeden 18 yaşındaki Tuğba Soyöz, şimdi de mezarını yaptırabilmek için iş bulup çalışmaya başladı.

Haberin Devamı

'HER SEÇİM BİR VAZGEÇİŞTİR'

Tıbbi malzeme firmasında geçen ay satış temsilcisi olarak işe başlayan Tuğba Soyöz, tek amacının kazandığı parayla sevgilisinin mezarını yaptırmak olduğunu söyledi. Soyöz, sevgilisi Eroğlu'nun mezarını yaptırdıktan sonra taşına ‘Her seçim bir vazgeçiştir, iyi ya da kötü. Gönül için için yanar da, sabır yetmezmiş bilemedim. Sitem ne çare!' yazdırcağını belirtti.

Cafer Sinan Eroğlu'nun, toprağa verildiği Barınaklar Mezarlığı'ndaki kabrini yaptırmak için 1500 lira gerektiğini söyleyen Tuğba Soyöz, bunun için haftalarca iş aradı. Tuğba Soyöz, bir medikal şirketinde satış temsilcisi olarak işe başladı ve ilk aylığından da sevgilisinin mezarı için 150 lira ayırdı.

Bir yandan hasta olan annesine baktığını, diğer yandan sevgilisine son görevini yerine getirmeye çalıştığını söyleyen Tuğba Soyöz, “Kazadan sonra okulu bırakmak durumunda kaldım. Önümüzdeki yıl açık liseye devam edeceğim” dedi.

Haberin Devamı

KAZA NASIL OLDU?

Tuğba Soyöz ve Cafer Sinan Eroğlu, Antalya'daki Baro Meslek Lisesi öğrencisiyken, 7 Eylül 2008 tarihinde bir yakınlarından aldıkları otomobille Lara Bölgesi'nde gezintiye çıktı. Kaza yapan araçtaki Tuğba Soyöz hafif yaralı kurtulurken, Cafer Sinan Eroğlu ağır yaralandı ve 5.5 ay yoğun bakımda kaldıktan sonra doktorlar ‘Yaşaması mucizeye bağlı’ diyerek onu taburcu etti.

Hastanede, Cafer Sinan Eroğlu'nun başucundan ayrılmayan Tuğba, sevgilisini bakımını 9.5 boyunca evinde yaptı. Tuğba Soyöz, karnından midesine bağlanan hortumla beslenen ve hiçbir ihtiyacını karşılayalayan Eroğlu'nun 15 ay boyunca tüm ihtiyaçlarını karşıladı ve bakımını yaptı. Cafer Sinan Eroğlu geçen Kurban Bayramı'nın ikinci günü yaşama veda etti. Eroğlu, Antalya'daki Barınaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Hamit SEÇİL/ANTALYA, (DHA)