Gündem Ölen ve çarpanın yakınları birbirine girdi

Ölen ve çarpanın yakınları birbirine girdi

Paylaş
Ölen ve çarpanın yakınları birbirine girdi

Kaza yaptığı yerden ayrılırken, otomobilin altında kalarak öldü. Olay yerine gelen yakınlar birbirine girdi

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi’nde kamyonuyla maddi hasarlı kaza yapan 51 yaşındaki İrfan Yılmazer, tutanak tutulmasının ardından yolun karşısındaki aracına giderken otomobilin çarpması sonucu öldü. Yılmazer ile otomobil sürücüsünün yakınları olay yerinde tekme tokat birbirine girdi. Polis, kavgayı güçlükle önledi.

Haberin Devamı

Kaza, saat 20.00 sıralarında Zonguldak- İstanbul Karayolu Ereğli yakınlarındaki tersanelerin önünde meydana geldi. Ereğli'den Alaplı yönüne giden bir inşaat firmasına ait İrfan Yılmazer yönetimindeki plakası henüz belirlenemeyen kamyon, karşı yönden gelen sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobille çarpıştı.

Maddi hasarlı kaza sonrası olay yerine polis çağrıldı. Tutanağın tutulmasının ardından polis, olay yerinden ayrıldı. İrfan Yılmazer de olay yerine gelen patronuna kazayla ilgili bilgi verdikten sonra yolun karşısındaki kamyonuna doğru yürümeye başladı. Yılmazer, karşıya geçerken, Ereğli’den Alaplı yönüne giden Sadi Çelik yönetimindeki 67 EF 575 plakalı otomobilin altında kaldı. Ağır yaralanan İrfan Yılmazer, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Özel Anadolu Hastanesi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Polis, gözaltına aldığı otomobil sürücüsü Sadi Çelik ile yanında bulunan eşini ekip otosuna bindirdi. Bu sırada İrfan Yılmazer ile Sadi Çelik’in yakınları olay yerine geldi. Polis, Yılmazer’e otomobilin nerede çarptığını tespit etmeye çalışırken, iki tarafın yakınları arasında gerginlik yaşandı. Çarpma noktası konusunda farklı fikirde olan taraflar birbirine girdi. Yılmazer’in bir yakını, otomobil sürücüsü Sadi Çelik’in kardeşine kafa atınca, yumruklar havada uçuştu. Kavga sırasında yola çıkan bir kişi kaza tehlikesi geçirirken, polis tarafları güçlükle ayırdı. Kendilerine bağırdığı ve sert davrandığı gerekçesiyle bir polis memuruna da tepki gösteren Yılmazer’in yakınlarını diğer polisler sakinleştirdi.

Olayın ardından hastaneye giden yakınları, İrfan Yılmazer’in, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadığını öğrenince gözyaşlarına boğuldu.

İlhan ÇETİN / EREĞLİ (Zonguldak), (DHA)