Derya Özel Olimpiyatlara anne sıcaklığı
HABERİ PAYLAŞ

Olimpiyatlara anne sıcaklığı

‘Evden Uzaktaki Ev’ konsepti ile tasarlanan P&G Aile Evi, Olimpiyat Sporcuları’nın ailelerinin, çocukları Olimpiyat Oyunları’nda yarışırken, onlarla hasret giderecekleri ve dinlenecekleri nokta olacak.

P&G Aile Evi, P&G Türkiye’nin sponsor olduğu Milli Güreşçi Taha Akgül’ün annesi Gülbahar Akgül’ü ve ailesini de ağırlayacak. ‘Teşekkürler Anne’ kampanyasıyla dünyada ve Türkiye’de sporcuların arkasındaki gizli kahramanlara, yani annelerine teşekkürlerini sunduklarını belirten P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, şöyle dedi: “Dünyada yaklaşık 180, Türkiye’de 30 yıldır annelere ve ailelere hizmet vermek için çalışıyoruz.

Haberin Devamı

‘Teşekkürler Anne’ kampanyamızda, Olimpiyatlara annelerin gözünden bakıyoruz.” P&G Aile Evi’nde konuklar ayrıca, dünyanın dört bir yanındaki kız çocuklarını spor yapmaya teşvik eden bir video kaydıyla ‘Kız Gibi’ kampanyasına katılmaya davet ediliyor.

Orkid’in, kız çocuklarının ergenlik çağında özgüven düşüşünü önlemeye yönelik ‘Kız Gibi’ kampanyası kapsamında spor, özgüven yükseltici etkili bir unsur olarak öne çıkarılıyor. Dünyanın dört bir yanından gelen sporculara ve ailelere 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’nın kapanış törenine kadar P&G Aile Evi’nde ev sahipliği yapılacak.

Etkinlik kuşu

Grimm kardeşlerin en bilinen eseri olan Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, 18. yüzyılda yazılmasının vermiş olduğu pedagojik hatalardan ayıklandı ve dünyaca ünlü bu muhteşem masal şimdi Tiyatro Alkış farkıyla Oktay Şenol tarafından günümüze uyarlandı.

Çocuğunuza defalarca okuduğunuz bu masalı yakından görmek istemez misiniz? Güzeller güzeli Pamuk Prenses’i, sevimli yedi cüceleri, yakışıklı prensi, kötü kalpli cadıyı ve tabii ki şaşırtıcı sihirli aynayı Akasya Kültür Sanat’ta görebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder