Spor Olimpiyat'ta farklı hesaplar

Olimpiyat'ta farklı hesaplar

Paylaş
Olimpiyat'ta farklı hesaplar

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk olacak Galatasaray, bu maçı kayıpsız geçmek isterken, ev sahibi İBB ise iç sahadaki ilk galibiyetini arayacak

Ligdeki 3 maçlık galibiyet hasretine Kayserispor'u yenerek son veren ve yaşadığı puan kayıplarına rağmen liderlik koltuğundaki yerini koruyan sarı-kırmızılı ekip, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını da kazanarak, deplasmanda arka arkaya oynayacağı maç serisine iyi bir şekilde başlamak istiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak olan Cim Bom, deplasman maçları serisinde, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Cluj, Süper Lig'in 11. haftasında da Mersin İdmanyurdu ile oynayacak.

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 9. haftasını 18 puanla, aynı puanlı Medical Park Antalyaspor'un averajla önünde lider olarak geçen Galatasaray'da, Felipe Melo'nun sakatlığı düzelirken, yine sakatlıkları bulunan Tomas Ujfalusi ve Johan Elmander ile cezası devam eden Engin Baytar kadroda yer alamayacak.

Evinde yaptığı 4 maçta galip gelemeyen ve 2 puan toplayan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise geride kalan 9 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi ile tamamladı. 11 puanla 12. sırada kendisine yer bulan lacivert-turunculu ekip, son maçında da deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na 2-0 yenilmekten kurtulamadı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray mücadelesini hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Ajansspor

Haberin Devamı