Spor Olmaz olmaz deme hiç

Olmaz olmaz deme hiç

Paylaş
Olmaz olmaz deme hiç

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki son maçında bugün İnönü Stadı'nda Rusya'nın CSKA Moskova takımını konuk ediyor. Temsilcimiz 1-0 ya da iki farklı kazanırsa yoluna Avrupa Ligi'nden devam edecek, yoksa elenecek. Kartal'ın işi kolay değil, ancak hepimiz zafer bekliyoruz

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. ve son maçında bugün İstanbul’da Rus temsilcisi CSKA Moskova ile karşılaşacak. Siyah- Beyazlılar, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nden devam edebilmek için 1-0 veya 2 farklı skorla galip gelip, Wolfsburg’un da Manchester United karşısında puan almasını bekleyecek.

Haberin Devamı

BJK İnönü Stadı’ndaki oynanacak müsabaka saat 21.45’te başlayacak ve Star TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı İsveçli hakem Martin Hansson yönetecek. Hansson’un yardımcılıklarını Henrik Andren ve Stefan Wittberg yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Martin Ingvarsson.

GALİBİYET YETMEYEBİLİR

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’ne kalabilmesi için 3 puan alması yetmeyebilir. Siyah-Beyazlılar’ın Avrupa’da yoluna devam edebilmesi Wolfsburg’un sahasında Manchester United’dan mutlaka puan almasına bağlı. Kartal galip gelir, Wolfsburg kaybederse CSKA Moskova dahil 7 takım 3 puana ulaşacak. Üçlü averajda temsilcimiz son sırada kalacak ve Avrupa’ya veda edecek.