Dünya Ölmek istedi, bütün binayı havaya uçurdu!

Ölmek istedi, bütün binayı havaya uçurdu!

Paylaş
Ölmek istedi, bütün binayı havaya uçurdu!

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine bağlı Wuppertal kentinde 4 katlı bir binada meydana gelen patlamanın ardından 54 yaşındaki bir kişi gözaltına alındı

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine bağlı Wuppertal şehrinde dün bir patlama meydana gelmişti. 4 katlı binada meydana gelen patlama sonrasında savcılık ve polis tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, binada yaşayan 54 yaşındaki adam, cinayete teşebbüsten gözaltına alındı. Polis, binada yaptığı inceleme sonrası, binaya ait gaz tesisatının kurcalandığını tespit ettiklerini açıkladı. Yaşamına son vermek amacıyla gaz tesisatını kurcalayan adamın, daha önce de intihar etmeye çalıştığı açıklandı.

Haberin Devamı

Gece yarısı Wuppertal şehrindeki Langerfeld’deki Lenneper Caddesi'nde meydana gelen patlamada beşi ağır, yirmi dört kişi yaralanmıştı.

Wuppertal ve çevre şehirlerdeki itfaiye ekipleri patlama sonrasında binada çıkan yangını söndürmek için yoğun bir çaba harcarken, binanın ahşaplar kaplı olması, yangın söndürme çalışmalarını zorlaştırmıştı.