Gündem 'Ölmezse diye yanıma bıçak almıştım'

'Ölmezse diye yanıma bıçak almıştım'

Paylaş
'Ölmezse diye yanıma bıçak almıştım'

Aynı okulda görev yapan öğretmen Derya Çakır'ı öldüren müdür yardımcısı Ekrem Şavran'ın ifadesi tüyler ürpertti

İstanbul Bağcılar’da müdür yardımcısı Ekrem Şavran (33) aynı okulda görev yapan öğretmen Derya Çakır’ı (25) ana sınıfında 6 yaş grubunda 24 öğrencinin gözü önünde önce tek kurşunla vurmuş, sonra da bıçaklayıp öldürmüştü. Ekrem Şavran dün ‘tasarlayarak ve canavarca hisle adam öldürmek’ten tutuklandı. Ekrem Şavran sorgusunda şunları anlattı:

Haberin Devamı

“EVLENMEK İSTEDİM”

“Derya’ya evlenme teklif ettim. Verdiğim hediyeleri aldı. Ama bana yanıt vermedi. Bir süre sonra Derya’nın başka bir öğretmenle görüşmeye başladığını öğrendim. Onu çok seviyordum. Derya’ya ‘Seni başkasına yar etmem’ dedim. Ama Derya beni istemedi.”

“ İZMİRDEN 150 TLYE TABANCA ALDIM”

“İzmir’den bir kaç gün önce 150 TL’ye tabanca aldım. Ama tutukluk yapıyordu. Bu yüzden yanıma bir de ekmek bıçağı alıp okula gittim. Ben Derya’ya onu ne kadar sevdiğimi göstermek istiyordum. Derya dersteydi. Dışarı çağırdım gelmedi. Ben de sınıfa girdim. Sinirlenip karnına bir el ateş ettim.”

“ÇOCUKLARA 'TİYATRO YAPIYORUZ' DEDİM”

“Kan görmek istiyordum. Göremeyince bıçağı çıkarıp Derya’nın boğazını kestim. Sonra bir kaç kez bıçağı sapladım. Sınıftaki çocuklara dönüp ’Derya hocayı ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz. Olanları gerçek zannetmeyin. Biz tiyatro yapıyoruz’ dedim. Silahla intihar edecektim ama tutukluk yaptı

Haberin Devamı