Gündem 'Ölü ya da diri teslim olacağım'

'Ölü ya da diri teslim olacağım'

Paylaş
'Ölü ya da diri teslim olacağım'

Rahime Peker'i elleri bile titremeden boğazını keserek öldüren cani “Kendimi öldürürsem ölü, öldürmezsem diri geleceğim” yazan bir not bıraktı

Cesedini oğlu buldu

Haberin Devamı

Muğla Ortaca’da 3 yıldır eşinden ayrı ve tek başına yaşayan 2 çocuk annesi Rahime Peker’i (57) önceki akşam ziyarete giden oğlu Behçet Andaç Peker, kendi anahtarıyla eve girdiğinde korkunç bir manzarayla karşılaştı. Annesi koltuğun üzerinde kanlar içinde cansız yatıyordu.

Masaya bırakmış

Sinir krizi geçiren Behçet Andaç Peker’i duyan komşular eve koştu, hemen ‘112 Acil Servis’ ile polise haber verildi. Rahime Peker’in bıçakla boğazı kesilerek öldürüldüğü anlaşıldı.

Evde bırakılan cinayet aleti bıçağın çok keskin olduğu, katilin elinin hiç titremediği belirlendi. Cesedin yanındaki masada ise katilin bıraktığı sanılan bir not bulundu.

Cinayet şüphelisi yeğeni

Notta “Ben kendim teslim olacağım. Kendimi öldürürsem ölü, öldürmezsem diri geleceğim” yazıyordu. Evden bir şey çalınmamıştı. Polis, cinayet şüphelisi olarak 1.5 aydır Rahime Peker’in yanında kaldığı öğrenilen ve olaydan sonra ortadan kaybolan yeğeni Oktay G.’nin (34) peşine düştü. Oktay G.’nin, Almanya’da ‘adam öldürmek’ten hapis yattıktan sonra sınır dışı edildiği öğrenildi.

Haberin Devamı

DHA