Gündem Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili 4 kişinin ifadesi alındı

Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili 4 kişinin ifadesi alındı

Paylaş
Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili 4 kişinin ifadesi alındı

Beykoz'daki evinde ölü bulunan Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Adli Tıp Kurumu önünde cenaze aracından inen iş adamı Abdurrahim Albayrak gazetecilere açıklama yaptı. Yılmaz'ın ölümüyle ilgili olarak polis ekipleri şoförü, koruması ve evde çalışanlardan oluşan 4 kişinin ifadesini aldı

Abdurrahim Albayrak, "Üzüntümüz çok büyük. Maalesef Mesut Yılmaz beyin ve Berna hanımın haberleri yok. Çünkü ABD'ye bir tedavi için gitmişlerdi. Normal gelişleri bu akşamdı. Sabah olay olduğunda uçaktaydılar. Şu anda haberleri yok. Ben de havalimanı gideceğim uçaktan almak için. Zaten uçakta internetleri kapattırdık ki kimse bilgi veremesin ona. Ama nasıl söyleyeceğiz nasıl yapacağız Allah bilir" diye konuştu.

4 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI


Beykoz Konakları’ndaki evinde sabah saatlerinde ölü bulunan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın babasının tabancasıyla intihar ettiği belirlendi.

Beykoz Konakları’ndaki ikametinde silahla intihar eden eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın ölümüyle ilgili olarak şoförü, koruması ve evde çalışanlardan oluşan 4 kişinin ifadesi alındı. Öte yandan çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, Yavuz Yılmaz’ın babası Mesut Yılmaz’a ait Smith Wesson marka tabanca ile intihar ettiğini belirledi.

BABASININ TABANCASIYLA İNTİHAR ETTİĞİ BELİRLENDİ


Emniyet kaynaklarından yansıyan bilgilere göre, bu sabah Beykoz Konakları’ndaki evinde ölü bulunan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın ölümüne ilişkin polis Yılmaz’ın şoförü, koruması ve evde çalışanlardan oluşan 4 kişinin ifadesini aldı.

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan’ın da yakından takip edip evde bulunduğu sırada Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz’ın evinde babası Mesut Yılmaz’ın Smith Wesson marka tabancasıyla intihar ettiğini belirledi. Polis, Yılmaz’ın hayatını kaybetmesiyle ilgili başlattığı soruşturma kapsamında şoförü, koruması ile evde çalışanlardan oluşan toplam 4 kişinin olaya ilişkin ifadelerine başvurdu. Polis, ilk etapta kayıtlara ’intihar’ olarak geçen olaya ilişkin çalışmalarını kapsamlı şekilde sürdürürken, her ayrıntı ve ihtimali titizlikle değerlendiriyor.

YILMAZ ÇİFTİ İSTANBUL'A GELDİ


Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'ı taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na indi.

Oğulları Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölümünden haberi olmayan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz çifti Los Angeles'ten saat 19.40 sıralarında İstanbul'a geldi. Yılmaz çiftini yakınları ve dostları karşıladı.

THY'ye ait tarifeli uçaktan inen Yılmaz ile eşi Berna Yılmaz, aprondan araçlarla B Kapısı'ndan çıkarıldı. Yakınları ve akrabaları tarafından karşılanan Yılmaz ile beraberindekiler, araçla havalimanından ayrıldı.

"ANLIK BİR ŞEY BİLEMİYORUZ"


Abdürrahim Albayrak, olayın intihar olup olmadığı yönündeki bir soruya "Böyle bir ölüm Allah kimsenin başına vermesin. Önce Beykoz Devlet Hastanesi'ne gittik. Orada bakıldı. Sonra Adli Tıp Kurumu'na geldik. Zincirlikuyu'ya götürüyoruz. Anlık bir şey. Bilemiyoruz. Bir Allah şahit" yanıtını verdi. Abdurrahim Albayrak, cenazenin defniyle ilgili henüz bir plan olmadığını söyledi.

17.40’da İstanbul’da olacak olan Yılmaz çifti için bir ambulans uçağa gönderilecek. Uçakta internetin kapatıldığı, pilotların uyarıldığı belirtildi.

DHA-İHA




Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti


Yavuz Yılmaz kimdir? (Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti!)


Yavuz Yılmaz, sunucu Neşe Sapmaz'la 3 yıl birliktelik yaşamıştı