Gündem Ölüm, onu otoyolda yakaladı

Ölüm, onu otoyolda yakaladı

Paylaş
Ölüm, onu otoyolda yakaladı

Direksiyonda kalp krizi geçiren 63 yaşındaki Bilgiç, otoyolda hayatını kaybetti

Kendi kullandığı otomobiliyle akraba ziyaretine giderken direksiyon başında fenalaşan ve otomobili bariyerlere çarpan Ziya Arif Bilgiç, hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Özel bir yabancı firmadan emekli olduğu belirtilen 63 yaşındaki Ziya Arif Bilgiç, dün saat 12.00 sıralarında eşi Duygu Bilgiç ve kardeşi Sevinç Bilgiç ile Ümraniye'deki evlerinden akraba ziyaretine gitmek için yola çıktı. Kendisine ait 06 AL 9019 plakalı aracı kullanan Ziya Arif Bilgiç, TEM'e çıktığı sırada, kalp krizi geçirdi. S

BARİYERLERE ÇARPARAK DURDURABİLDİ

Son bir gayretle sol şeritteki otomobili bariyerlere çarptırarak, durdurabilen Bilgiç, kaza yerinde hayatını kaybetti. Bilgiç'in eşi Duygu Bilgiç'in telefonla kendisine ulaştığı damadı da olay yerine gelerek, kayınpederini hayata döndürebilmek için bir süre kalp masajı yaptı. Kalp masajı sırasında aracın dışında bekletilen eşi Duygu ve kardeşi Sevinç Bilgiç gözyaşlarına boğuldu.

Haberin Devamı

Tüm çabalara rağmen kurtarılamayan, daha önce de kalp rahatsızlığı olduğu belirtilen Ziya Arif Bilgiç'in cenazesi, ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Bir süre trafiğe kapanan TEM otoyolu 06 AL 9019 plakalı aracın olay yerinden kaldırılmasından sonra trafiğe açıldı.

Ömer ERDEM/İSTANBUL, (DHA)