Gündem Ölüm onu spor salonunda yakaladı

Ölüm onu spor salonunda yakaladı

Paylaş
Ölüm onu spor salonunda yakaladı

İzmir'deki güreş turnuvasında hayatını kaybeden 16 yaşındaki Okan Alabıçak'ın, finale yükseldiği maçın ardından annesiyle telefonla konuşurken fenalaştığı ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi

Ödemiş Endüstri Meslek Lisesi güreş takımında yer alan 16 yaşındaki Okan Alabıçak, Buca Afetevleri Spor Salonu’nda devam eden okullararası il birinciliği karşılaşmalarında "96 kilo" kategorisi yarı final maçında rakibini yendikten sonra tribünlere çıkarak arkadaşlarıyla sohbet etmeye başladı.

Haberin Devamı

Müsabakadan yaklaşık 15 dakika sonra annesi Zübeyde Alabıçak’ı arayan Alabıçak, telefon görüşmesi yaptığı sırada fenalaştı. Alabıçak, salonda bulunan sağlık ekibinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Genç sporcunun cenazesi Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, okul ve takım arkadaşları da hastaneye gitti. Ödemiş’ten resmi bir otomobille hastaneye gelen anne Zübeyde Alabıçak ve yakınları, genç sporcunun ölüm haberini alınca gözyaşlarına boğuldu.

Çok sayıda Türkiye derecesi bulunan Okan Alabıçak’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(A.A.)