Gündem Ölüm telefon aşkıyla geldi

Ölüm telefon aşkıyla geldi

Paylaş
Ölüm telefon aşkıyla geldi

Telefonda tanıştığı adamın yanına kendi rızasıyla giden evli kadın, 'ortamı beğenmeyince' kocasını aradı ve...

İzmir'de manavlık yapan İhsan Kaygısız, tesadüf sonucu cep telefonuyla konuşup tanıştığı, Van'dan İzmir'deki evine getirdiği evli A.G.'nin, bulunduğu ortamı beğenmeyince telefon edip “kaçırıldım” dediği kocası A.G. ve kayınbiraderi M.G. tarafından kemerle boğularak öldürüldü. A.G., eşi ve kayınbiraderi İstanbul'daki yakınlarının evinde yakalanırken, Kaygısız'ın cesedi İzmir- Manisa karayolu kenarında bulundu.

Dün saat 18.30 sıralarında polisi arayan vatandaşlar, Karabağlar İlçesi'nde bir erkeğin zorla bir araca bindirildiğini ihbar etti. Araştırma başlatan polis ekipleri, İzmir'de manavlık yapan 49 yaşındaki İhsan Kaygısız'ın kaçırıldığı belirledi. Araca bindirildiği yerde kan izlerine rastlandı. Kaygısız'ın çocuklarına ulaşan polis, yaklaşık 3 aydır Vanlı 35 yaşındaki A.G. ile ilişkisi olduğunu ve eşinden boşanmak için dava açtığını öğrendi. Yapılan araştırmalarda A.G.'nin kocası A.G. ile kayınbiraderi M.G.'nin bir haftadır İzmir'deki otellerde konakladıkları saptandı.

İSTANBUL'DA YAKALANDILAR

Kullandıkları hafif ticari aracın plakası da belirlendi. Yanında 3 yaşındaki çocuğu bulunduğu öğrenilen genç kadının da ortada görünmemesi üzerine, bütün il emniyet müdürlükleri uyarıldı. Yakınlarının yaşadığı İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile de bağlantıya geçildi. İstanbul'da araç plakası takibe alındı, yakınlarının oturdukları yer de belirlendi. Gece düzenlenen baskınla, akrabalarının evinde kalan A.G., kocası A.G., kayınbiraderi M.G. gözaltına alındı.

ORTAMI BEĞENMEDİ, ‘KAÇIRILDIM’ DEDİ

Emniyete götürülen şüphelilerin ifadeleriyle, filmleri aratmayan bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Anlatımlara göre A.G., tesadüfen cep telefonuyla konuştuğu, İzmir'de oturan İhsan Kaygısız ile tanıştı. Yaklaşık 1.5 yıl boyunca telefonla görüşen ikili arasındaki ilişki aşka dönüştü. Üç ay önce İhsan Kaygısız Van'a gitti. Burada görüştüğü A.G.'yi alıp İzmir'e getirdi.

KOCASININ 24 BİN LİRASINI DA YANINA ALDI!



A.G. Kaygısız ile yola çıkarken, inşaat işleri yapan eşinin 24 bin TL parasını da yanına aldı. İzmir'e geldiğinde İhsan Kaygısız'ın bahsettiği hayatı yaşamadığını görüp, ortamı beğenmeyince, hakkında resmi makamlara kayıp başvurusunda bulunmayan, kendi çabalarıyla bulmaya çalışan kocası A.G.'yi aradı.

Genç kadın iddiaya göre, “Beni zorla tutuyor, bırakmıyor” dedi. Bunun üzerine A.G. de kardeşi M.G. ile birlikte İzmir'e geldi. Dün akşam genç kadınla sokağa çıkan Kaygısız'ı, kullandıkları hafif ticari araca bindiren iki kardeş kaçırdı. Genç kadın A.G. ve yanında bulunan 3 yaşındaki çocuğu da alan koca A.G. ve kardeşi M.G. İstanbul'a doğru yola çıktı. Kaygısız'ı dövüp, kemerle boğazını sıkan ve bir süre yerde sürükleyen zanlılar, hareketsiz kaldığını görünce yol kenarındaki boş bir kanala attı.

CESET BULUNDU

Gözaltındaki şüphelilerin bu anlatımları doğrultusunda harekete geçen polis, bugün saat 06.30 sıralarında, İzmir- Manisa karayolu Sabuncubeli mevkisi yakınlarında Kaygısız'ın cesedini buldu. İlk incelemede dövülüp kemerle boğulduğu belirlendi. Ceset savcının talimatıyla otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, şüphelilerin İzmir'e getirileceği belirtildi.

Taylan YILDIRIM- Turaç TOP/ İZMİR,(DHA)

2