Türkiye (Son Dakika) Ölüm virajında başı koptu!

Ölüm virajında başı koptu!

Paylaş
Ölüm virajında başı koptu!

Antalya'da kontrolden çıkıp beton bariyerlere çarpan otomobilin kadın sürücüsü feci şekilde can verdi

Antalya'nın Korkuteli İlçesi’nde ’ölüm virajı’ olarak adlandırılan Cehennem Deresi Mevkii’nde kontrolden çıkan ve beton bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü 27 yaşındaki Şerife İşli, yol kenarındaki yön levhasının başını koparması sonucu feci şekilde can verdi. Kazada 2 kişi de ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 17.00 sıralarında Antalya- Korkuteli karayolu Cehennem Deresi Mevkii’nde meydana geldi. Muğla’dan yönetimindeki 07 EBU 07 plakalı otomobille Antalya yönüne gelen Şerife İşli, sık sık kazaların olması nedeniyle ’ölüm virajı’ olarak adlandırılan yolda direksiyon kontrolünü yitirdi.

Otomobil önce yol ortasındaki beton bariyerlere, ardından yön levhasına çarptı. Yön levhasının bıçak gibi boynunu kesmesi nedeniyle başı kopan sürücü Şerife İşli olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobilde bulunan 24 yaşındaki Gülcan Su Karaman ile 25 yaşındaki Süleyman Aksoy da ağır yaralandı.

Yaralılar ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alınırken, ölen Şerife İçli’nin kopan başı ile bedeni, Korkuteli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Haberin Devamı

Korkuteli - Adem DURMAZ, DHA