Gündem Ölüm yolunda yine kamyon terörü

Ölüm yolunda yine kamyon terörü

Paylaş
Ölüm yolunda yine kamyon terörü

İstanbul Kemerburgaz'da 35-40 ton hafriyatla yüklü kamyonlarıyla ölüm yarışına tutuşan şoförler üç günde ikinci kazasını yaptı

3 gün önce 1 kişi ölmüştü

Haberin Devamı

İstanbul Kemerburgaz’ da her gün yüzlerce kamyonun Ağaçlı’daki hafriyat alanlarına en hızlı şekilde yüklerini götürebilmek için kuralları hiçe sayması, 3 gün önce yaşanan bir kazayla gündeme gelmişti.

3 kamyonun karıştığı zincirleme kazada 1 kişi ölmüş, 3 kişi yaralanmıştı. Kaza gündemdeki sıcaklığını korurken dün aynı bölgede bir olay daha yaşandı. Ambarlı’dan aldıkları hafriyatı Hasdal-Kemerburgaz otoyolu üzerinden döküm sahasına götüren iki kamyon çarpıştı.

Kamyoncular eylem yaptı

Sinan Midi’nin kullandığı kamyonun arkadan çarpması sonucu Ahmet Gülen yönetimindeki kamyon önce orta refüje çıktı, sonra da devrildi. İki sürücü de yaralanırken kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı.

Jandarma ekipleri de yaşanan kazalar nedeniyle Kemerburgaz-Saray yolunu hafriyat yüklü kamyonlara kapattı. Kamyon sürücüleri Alibeyköy, Kağıthane ve TEM Otoyolu’na yönlendirildi. Bunun üzerine Hasdal’da toplanan bir grup kamyoncu kontak kapatıp eylem yaptı. Küçük araç sürücüleri ise yolu 2 saat boyunca trafiğe kapatan kamyonculara tepki gösterdi.

Haberin Devamı