Dünya Ölümcül tuzak

Ölümcül tuzak

Paylaş
Ölümcül tuzak

İngiltere'de Peter Chapman, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına yakışıklı erkeklerin fotoğrafını koyarak genç kızlara tuzak kuruyordu ve...

NİŞANLISINA BENZİYORDU

Haberin Devamı

İngiltere’de geçen ekim ayında cesedi bulunan Ashleigh Hall’u (17), Peter Chapman’ın (33) öldürdüğü belirlenmişti. Peter Chapman’ın genç kızı, kendisini terk eden eski nişanlısına benzediği için tecavüz edip boğarak öldürdüğü tespit edilmişti.

Katilin, Ashleigh Hall’u sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta kurduğu tuzağa düşürdüğü belirlendi. Peter Chapman’ın sitede yakışıklı erkeklerin fotoğraflarını kendi fotoğrafı gibi gösterip genç kızlara tuzak kurduğu ortaya çıktı.

‘SENİ ONA GÖTÜRECEĞİM’

Katil, “Ashleigh Hall’u buluşacağımız yerden alıp fotoğraftaki kişinin yanına götüreceğimi söyledim. Sonra da kaçırıp tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüm” itirafında bulundu.

Peter Chapman’ın 19 yaşındayken iki fahişeye saldırdığı ve bir arkadaşına da tecavüz ettiği öğrenildi. Tecavüzcü katilin 6 bin genç kızla internetteki çeşitli sitelerde arkadaş olduğu ve iletişim kurduğu belirlendi. Peter Chapman dünkü karar duruşmasında ömür boyu hapse mahkum edildi.

Haberin Devamı