Gündem Ölümden tesadüfen kurtuldu

Ölümden tesadüfen kurtuldu

Paylaş
Ölümden tesadüfen kurtuldu

Ölümden tesadüfen kurtuldu

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde konakladığı yayla evinde gece kazayla kendini yaralayan kişi, saatler sonra yakınları tarafından tesadüfen bulunarak hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Altındere beldesi Osmanağa Mahallesi’nde yaşayan Mustafa Kalyoncu (16) babasının tüfeğini alarak Açmalar mevkisindeki ormanlık araziye avlanmaya gitti.

Akşam saatlerine kadar avlanan Kalyoncu, daha sonra babasına ait fındıklıktaki yayla evine geldi. Yer yatağına uzanan Kalyoncu, duvara dayadığı tüfeğin yere düşüp ateş almasıyla kalçasından yaralandı.

Gece boyunca yaralı halde yardım bekleyen Kalyoncu, sabah saatlerinde fındıklığa giden yakınlarının yayla evine uğraması sonucu bulundu.

Aşırı kan kaybettiği öğrenilen Kalyoncu, Akyazı Devlet Hastanesindeki müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Ağabey Yunus Kalyoncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşinin dün sabah saatlerinde avlanmaya gittiğini belirterek, "Kardeşim gece gelmedi ama av köpeği geri geldi. Biz de sabah saatlerinde fındıklığa çalışmaya gittiğimizde kardeşimi yerde yaralı halde bulduk. Ne olduğunu sorduğumda, tüfeğin yere düşerek ateş aldığını ve kalçasından vurulduğunu söyledi" diye konuştu.

Haberin Devamı