Gündem Ölüme böyle uçtu

Ölüme böyle uçtu

Paylaş
Ölüme böyle uçtu

Haftalık bakım yapılan Unkapanı Köprüsü'nden otomobille Haliç'e uçan aracın sürücüsü Oktay Yetik'in cesedi bulundu

İstanbul Esenler’de oto tamirciliği yapan 30 yaşındaki Oktay Yetik, haftalık bakım yapılan Unkapanı Köprüsü’nden otomobille dün sabah saatlerinde Haliç’e uçtu. Uzun süren aramalar sonunda Yetik’in cesedine ancak bugün ulaşılabilindi. İlk başta yanında bir kişi daha olduğu düşünülen Yetkin'in araçta tek olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Oktay Yetik, dün saat 04.30 sıralarında Bayrampaşa’daki evine gitmek için Taksim’den yola çıktığı belirlendi. Yetik, haftalık bakımı yapıldığı için iki yönü bariyerlere kapalı olan Unkapanı Köprüsü’ne geldi.

İddialara göre polisin dur ihtarına uymayan Oktay Yetik, daha sonra bariyerleri aştı. Köprü üzerinde bir süre duran Oktay Yetik, tekrar hızlanınca köprünün açık olan orta kısmından Haliç’in sularına uçtu. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Deniz Liman Şube Müdürlüğü’ne bağlı dalgıç polisler hemen arama çalışmasına başladı.

İtfaiye ve belediye ekiplerinin de katıldığı çalışmalarda dün cesetlere ulaşılamamıştı. Bu sabah başlayan arama çalışmalarında sürücü Oktay Yetik'in cesedi bulundu.

Haberin Devamı

Sabah saatlerinde Sahil Güvenlik ve sonar cihazlı balıkçı tekneleriyle yapılan aramalar sırasında Oktay Yetik’in yakınları ise Karaköy Sahili’nde endişe içinde beklemeye başladı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5179","5179","201104","5179-2.jpg");

Oktay Yetik’in 7 ay önce evlendiği eşi Gülşah Yetik "Yavrum nerdesin gel seni bekliyorum, Beni üzdüğün yeter gel artık" diyerek gözyaşlarını tutamadı. Gülşah Yetik yakınları tarafından sakinleştirildi. Oktay Yetik’in ağabeyi Tuncay Yetik, "Dört ay önce annemizi kaybettik. Kardeşim bundan çok etkilendi. MOBESE kamerasından olay anı görüntülerini izledik. Köprünün orta kısmı açık olduğu için ileriye görememiş ve hızla yoluna devam etmiş. Son 5 veya 6 metre kala frene basmış ancak duramamış. Çok üzgünüz, nasıl bir kaza hala anlam veremedik. Yanında başka ki dedi.