Yaşam Ölümsüz aşk...

Ölümsüz aşk...

Paylaş
Ölümsüz aşk...

Akciğer kanseri olduğunu öğrenen 54 yaşındaki Mehmet Cançeker, boşandığı eşine 'Son arzum seninle yeniden evlenmek' diye haber yolladı ve...

İzmir'de akciğelerinde ağır bir lezyon olduğu tespit edilen 2 çocuk babası 54 yaşındaki Mehmet Cançeker, 10 yıl önce boşandığı 48 yaşındaki Ayşe Coşkun ile hastalığı sonrası son isteği olarak tekrar evlenmek istedi. Cançeker’in son isteği, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan tarafından hastane odasında kıyılan nikah ile gerçekleşti.

İzmir Doktor Suat Seren Gögüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hastaları konuk etmeninin yanı sıra bu sefer de bir nikaha ev sahipliği yaptı. Şoför Mehmet Cançeker ve Ayşe Coşkun, boşandıktan 10 yıl sonra hastane odasında ikinci kez nikah kıydı.

AYŞE COŞKUN MEMLEKETİ YOZGAT'TAYDI


Çiftin ikinci kez evliliğe götüren birliktelikleri 30 yıl önce başladı. Tanıştıktan kısa süre sonra evlenme kararı veren çift mutlu bir evlilik yaptı. Cançeker çiftinin bir sene sonra ise ilk çocukları dünyaya geldi. Çiftin 11 yıl sonra dünyaya gelen ikinci çocuklarıyla mutlulukları katlandı. Cançeker çifti 2003 yılında yaşanan bazı anlaşmazlıklar sebebiyle ise ayrılma kararı verdi ve boşandı. Ayşe Çoşkun iki çocuğunu da yanına alarak memleketi Yozgat’a gitti.

İzmir’de yapayalnız kalan ve eşine dönmesi için zaman zaman ulaşmaya çalışan Cançeker’in çağrıları boşandığı eşi tarafından yanıtsız kaldı.

HASTALIK TESADÜFEN TESPİT EDİLDİ


19 yaşındaki oğlu Mustafa Cançeker’le yaz aylarında görüşen Cançeker, yaklaşık üç ay önce banyoda kayarak düştü ve iç kanama şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tetkilerde Cançeker’in akciğelerinde ağır bir lezyon olduğu tespit edildi.

Hastalığı gitgide ağırlaşan Cançeker, son isteği olarak boşandığı eşi olan Ayşe Coşkun ile tekrar evlenmek isteğini eşinin ortak arkadaşları Eyüp Kayabaş ile yeniledi. Eski eşinin ağır hasta olduğu haberini alan Coşkun soluğu İzmir’de aldı. Eski eşinin evlilik teklifini bu sefer reddetmeyen Coşkun Konak Belediyesi’ne başvurarak nikah tarihi aldı. Çiftin nikahı hastane odasında Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan tarafından kıyıldı. Hastalığı sebebiyle konuşamayacak durumda olan Cançeker mutluluğunu eşinin ve oğlu Mustafa’nın elini öperek gösterdi.

'ÇOK MUTLUYUM'

Eşi Cançeker’in son istediğini yerini getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Ayşe Coşkun, "Bazı sebeplerle eşimle ayrıldık. Ama hep aramızda saygı hakim oldu. Eşim barışma ve tekrar evlenme isteğini bana iletti ama ben istemedim. Hasta olduğunu öğrenince hemen ziyaretine geldim. Evlenme isteğini tekrarladı ve ben de geri çevirmedim. Tekrar evlendik çok mutluyum" dedi.

'AİLEMİZ TEKRAR BİRARAYA GELDİ'

Ailesinin 10 yıl aradan sonra tekrar biraraya gelmesinde dolayı mutluluğunu dile getiren Mustafa Cançeker, "Hastalık çok kötü bir şey ama ailemizi tekrar bir araya getirdi. Annem ve babam tekrar evlendi. Tekrar evlendiklerini gördüğüm için çok mutluyum" diye konuştu.

'İLK DEFA TANIK OLDUM'

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ise ilk defa böyle bir olaya tanık olduğunu belirtti. İyiye vesile olunan tüm işlerde her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirten Başkan Tartan, "Bu çift için gelecek güzel günler diliyorum. Umarım herşey istedikleri gibi olur" dedi.

Cihan DURAK/İZMİR, (DHA)

Haberin Devamı