Gündem Ölümsüz aşk

Ölümsüz aşk

Paylaş
Ölümsüz aşk

Şehit eşinin eşyalarını evinin özel bir bölümünde sergileyen Hamide Toprak, “Çocuklarım bu anılarla baba özlemlerini gidermeye çalıştı. Ben de şehidimin anıları ve aşkıyla öleceğim” dedi

YÜREĞİNDEKİ ATEŞ HİÇ SÖNMEDİ

Haberin Devamı

Erzurum Tekman’daki Jandarma Karakolu’na 1999’da terörist saldırı düzenlendi. Bu saldırıda evli, 2 çocuk babası olan Jandarma Başçavuş Şevki Toprak şehit düştü. Bu acı haber, Tokat’ta yaşayan Toprak Ailesi’nin yüreğine ateş düşürdü. Bu ateş, acılı eş Hamide Toprak’ın yüreğindeyse hiç sönmedi.

İlk ve son aşkını, çocuklarının babasını kaybetmişti. Ama anılarını yaşatabilirdi. Hamide Toprak, ölümsüz aşkının eşyalarını toplayıp evinin salonunda oluşturduğu özel bölümde sergilemeye başladı.

ANILARIYLA BÜYÜDÜLER

Sergilenen eşyalar arasında şehit Başçavuş Şevki Toprak’ın üniforması, tabutunun sarıldığı Türk bayrağı, şehit olduğu gün evinde asılı olan takvim, damatlığı, evlilik cüzdanı, diğer kişisel eşyaları ile silahları var.

Haberin Devamı

Hamide Toprak, “Eşime ait bütün özel eşyaları burada saklayarak 11 yıldır anılarını canlı tutuyorum. Babaları öldüğünde biri 4, diğeri 5 yaşında olan çocuklarım bu anılarla büyüdü. Bu sergiyle baba özlemini gidermeye çalıştılar. Ben şehidimin aşkıyla öleceğim” diye konuştu.

Ekber TÜRKOĞLU/AA