Gündem Olumsuz yanıt alınca, kendini astı

Olumsuz yanıt alınca, kendini astı

Paylaş
Olumsuz yanıt alınca, kendini astı

Kayseri'de bir gecekonduda tek başına kalan 23 yaşındaki Mete Öztürk, sevdiği kızın kendisine olumsuz yanıt verince çamaşır ipiyle intihar etti

Kocasinan İlçesi Keykubat Mahallesi Kümekaya Sokak'ta meydana gelen olayda, Gökhan Adıbelli, bu sabah erken saatlerinde Kümekaya Sokak'taki sevdiği kıza yakın yerde oturmak için yakınlarından ayrılan Mete Öztürk'ün oturduğu tek katlı gecekonduya geldi.

Zile basan Gökhan, kapının açılmaması üzerine pencereden evin içine baktığında evin tavanına kendini çamaşır ipiyle asmış, arkadaşının cesedini gördü.

Polise haber veren Gökhan Adıbelli, arkadaşı Mete Öztürk'le birlikte iş aramak için buluşmaya geldiğini söyledi. Gelen polisler asılı cesedi indirdi.

Mete Öztürk'ün, ilköğretim son sınıfta okuyan ‘Kevser' isimli bir kıza aşık olduğu, ailesiyle tartıştığı için anne ve babasının yaşadığı evden ayrılıp, bu kızın oturduğu binaya yakın gecekonduyu kiraladığı belirtildi.

Mete Öztürk'ün askerlik dönüşü bir mobilyacı dükkanına gidip- geldiği, ‘Kevser' isimli kızla tanıştığı, bunun üzerine aynı mahalleye taşındığı ancak ailesinin kızın yaşı küçük olduğu gerekçesiyle karşı çıktığı ifade edildi.

Mete Öztürk'ün sevdiği kızın ailesinden olumsuz yanıtlar alması üzerine sık sık bunalıma girdiği daha önce 5 kez de bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu belirlendi.

İsmet KÖZELO/KAYSERİ (DHA)