Mesut Yar Ölümsüzlük iksirini içmişler!
HABERİ PAYLAŞ

Ölümsüzlük iksirini içmişler!

Haberin Devamı

Arka Sokaklar (Kanal D) tanıtımlarını görmüşsünüzdür. Geçen hafta Hüsnü Çoban’ın hayatta kalacağını kanıtlarla not düşmüştük. Dün izlediğim tanıtımda kanıtın kralı çıktı karşıma..
Dikkatli gözler fark etmiştir. Yeni sezon fotoğrafında bir eksik yok. Bizim ekip tam kadro gülümsüyor ekrandan. Mesele hepsinin yüzde yüz ölümcül saldırılardan nasıl olup da kurtulduğu şimdi? Bunu da çok takmamak lazım kafaya bana göre. Polat, Efe, Oktay gibi dizi karakterlerinin ölümsüz olduğuna inandıran televizyon fantezilerini düşünürsek henüz son nefesini vermemiş Arka Sokaklar ekibinin dimdik ayakta olması çok makul; tam da bize göre ayrıca. Ben asıl bombanın Arka Sıradakiler (Fox TV) otobüsünden çıkmasını bekliyorum. Telef olan karaktere rastlamayacağımız neredeyse kesin orda da... Vay anam vay diyelim. Ölümsüzlük iksirini arayan insanoğlu ne kadar yanlış yerlere bakmış bin yıllar boyunca. Önümüzdeymiş formül işte. Dizi karakteri ol; sonsuz yaşa!

BEDAVAYA ZAYIFLAMAK İÇİN
Startv.com.tr adresinde yine bir cinlik hazırlamış yetkililer. Ender Saraç’la Ramazan (bugün konuğu oluyorum) sayfasında programı dikkatle takip eden üç izleyiciye ayın sonunda ücretsiz zayıflama programı armağan edeceklermiş. Gerçi Ender’in yapın dediklerini uygulayıp da sicim gibi olmama şansınız yok. Ama havadan ve elbette dikkatle birlikte gelecek bu hediyeyi de cebe koymakta yarar var. Bir göz atın derim ben!

O maç ekran tarihine geçti!
D-Smart’ın önceki akşam yayınladığı Beşiktaş-Helsinki (2-0 bitti) maçı deyim yerindeyse futbolu ekrandan izleme açlığımıza son noktayı koydu. Şampiyonlar Ligi’nin başarılı yönetmenlerinden Recep Sürmeli, maç duraksamalarında öyle şık klipler hazırlayıp sürdü ki ekrana, fanatik bir Beşiktaşlı olarak alnından öpesim geldi. Mesele sadece Beşiktaşlı olmak da değildi. Hiçbir ayrıntıyı kaçırmayan yönetmen ustalığı sayesinde maçı üç boyutlu izliyormuş hissine kapıldım bir an. Sanki sahanın içindeymişim gibi. Bu arada Quaresma’nın (Q7) ayağından gelen o müthiş gol tarihe geçecek derecede güzeldi. En az altı değişik açıdan izleyince en azından ekran tarihine geçtiğini söyleyebilirim. Eline sağlık Recep!

Ne idiğü belirsiz bir program
Program bölünmelerinin zirve yaptığı bir ayın içindeyiz. Sadece dini programlar bile birkaç parça halinde reyting listesine giriyorlar. Ballı reyting Show TV’nin de ağzını sulandırmış olmalı ki Survivor üçe bölünerek yayınlandı önceki akşam... Aslında bilmeyenler için bu bölünme işinin reklam kuşaklarını yerleştirme sorunundan dolayı ortaya çıktığını söyleyebilirim. Yoksa kim izler tek başına; Oğuzhan’ın Ardından diye ne idiğü belirsiz çakma bir programı?

İhsan birinci olmayacak mı yani?
Survivor Kızlar Erkekler (Show TV) yarışmasında son dörde girildi. Hâlâ bu kadar ileri bir dereceye nasıl gelebildiğine şaşırdığım Oğuzhan Ağbi karakteri elendi gitti. Artık ekran başında kaşıntısı izleyip bizi de kaşıntı tutacak bir fenomenimiz yok. Neyse. Bu arada İhsan kardeşimizin Merve’yi oyun dışı bırakmaya yönelik o intikam yeminleri, adada kalan dört erkeğin bir genç kıza karşı birleşip yarattığı psikolojik zulüm ve aslında içten içe birbirlerinin altını oyduklarını görmek iğrençti. İhsan dokunulmazlık aldığı andan itibaren Merve’yi eleyebileceği ortada olan Aydın karakteri yerine en zayıf halka Oğuzhan’ı düelloya yollayarak ne denli sahtekar olduğunu da ortaya koydu. (Bu söz bana gelen izleyici maillerinden alınmıştır). Neyse giden gitti. Ben asıl gelecek hafta tanıtımlarında Aydın’ın üstünü başını yırtarak cinnet getirmesinin nedenini merak ediyordum. O da ortaya çıktı. Babasını kaybetmiş... Hem insani, hem vicdani hem de rahmani olarak sıra Aydın’dadır artık. Yollayın sepete gitsin; yasını tutsun. Bu arada bir yazımızda birincinin İhsan olacağını haber aldığımızı söylemiştik de herkes top yekun saldırmıştı üstümüze. Son gülen iyi güler diyerek bitirmek istiyorum meseleyi!

ŞORAY GİTTİ VAHE GELDİ
Bir dönem Anadolu insanının güleç yüzünü tebessüm ederek izlediğimiz Şoray Uzun Yolda diye bir program yayınlanırdı televizyonda. Bendeniz de sıklıkla övgüyle bahsederdim bu yapımdan. Neden sonra Şoray Uzun bırakıp gitti televizyon işlerini. Geçenlerde yeniden ekrana döneceğine dair bir duyum geldi kulağıma ama göz görmeden akıl ikna olmuyor. Neyse... Şoray’ın boşluğunu TV8’de Vahe Kılıçarslan dolduruyor bu aralar. İller arasında mekik dokuyarak Anadolu insanının zenginliklerini taşıyor ekrana.
Vahe komik bir adam değil ama işini büyük bir heyecanla yaptığı için ilgi yaratıyor ekranda, Hoplayıp zıplamalarının hastasıyız ailecek. Hem yine fukara evlerini döşüyor bu arada. Allah ayaklarına zeval vermesin diyelim...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder