Gündem 'Ölümümden kızım sorumludur'

'Ölümümden kızım sorumludur'

Paylaş
'Ölümümden kızım sorumludur'

Adana'da İhsan Çılgın kızı Zeynep'e ait evde oturuyordu. İhsan Çılgın apartmanın çatısından atlayarak intihar etti, geride kızını suçlayan bir veda mektubu bıraktı

Babasına kızıp satışa izin verdi

Adana’da işçi emeklisi İhsan Çılgın (63) ve eşi Hanım Çilem, kızı Zeynep Çılgın’a ait dairede oturuyordu. Zeynep Çılgın bankadan aldığı krediyi ödeyemeyince daire icralık oldu.

İhsan Çılgın’ın kızı Zeynep ile arası bir süre önce açıldı. Babasına sinirlenen Zeynep Çılgın, evin icra yoluyla satışına izin verdi. Bunun üzerine ev icra kanalıyla satıldı.

9’uncu kattan aşağı atladı

Eşini yakınlarının yanına gönderen İhsan Çılgın önceki gün eşyaları toplamaya başladı. İhsan Çılgın, eşyaları apartman kapısının önüne yığdıktan sonra 9 katlı apartmanın çatısına çıkıp, kendisini boşluğa bıraktı.

İhsan Çılgın olay yerinde öldü. Acı haberi alan kızı Zeynep Çılgın eve koşarak babasının cesedi başında dakikalarca gözyaşı döktü.

‘Kızım yargılansın istiyorum’

Ölen İhsan Çılgın’ın ceketinin cebinde kızını suçlayan bir veda mektubu bulundu. İhsan Çılgın mektubunda şöyle yazmıştı: “Böyle yaşamaktansa yaşamamak daha iyi.

Ben ölüp gidiyorum. Tek sorumlusu kızım Zeynep Çılgın’dır. Benim kızım demeye dilim varmıyor. Bizim bu duruma düşmememize sebep kendisidir. Yargılanmasını istiyorum.”

Murat KİBRİTOĞLU/DHA