Gündem Ölümünü önceden Facebook'tan duyurmuş

Ölümünü önceden Facebook'tan duyurmuş

Paylaş
Ölümünü önceden Facebook'tan duyurmuş

Ölümünü önceden Facebook'tan duyurmuş

Isparta'nın Gölcük Tabiat Parkı'nda bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan 20 yaşındaki Mustafa Özdemir'in sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki profiline “Öleceğimden değil, alemin bensiz kalacağından korkuyorum” diye yazdığı ortaya çıktı. Gencin ölümüyle ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Dere Mahallesi'nde Gölcük Tabiat Parkı eski yolu üzerindeki bir bahçede geçen pazar günü zerdali toplayan Mehmet Mutlu, bahçenin duvar kenarında erkek cesedi görünce polise haber verdi. Gelen polislerin incelemesi sonucu cesedin Mustafa Öztürk'e ait olduğu belirlendi. Gencin karnında çok sayıda bıçak yarası bulunduğu ve yaklaşık 25 metre yükseklikteki yol kenarından bahçeye atıldığı tespit edildi. Soruşturma sürerken, 2 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan ve kimlikleri açıklanmayan şüphelilerin emniyetteki ifadeleri sürüyor.

Diğer yandan gencin sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki profilinde yazılı olan ‘Öleceğimden değil, alemin bensiz kalacağından korkuyorum' cümlesi dikkat çekti. Gencin profiline arkadaşları tarafından yapılan ‘Kardeşim benim seni hep içimde yaşatacağım ve herkesin hesabını tek tek soracağım’, ‘Kanka her şey güzel olacak derdin. Sildim eskileri çektim yeni defteri kardeşim derdin. Olmadı kardeşim yapamadık bu hayatta değerini bilmediler. Seni yalnız bırakıp bu hallere sokanlar hesabını verecektir' gibi yorumlar da dikkat çekti.

Haberin Devamı

Bir süreden bu yana işsiz olan Mustafa Özdemir'in geçen yıl Türkiye İş Kurumu'nun meslek edindirme kursuna katıldığı ve bir süre de Antalya'da turizm işçisi olarak çalıştığı belirtildi.


Mehmet ERÇAKIR/DHA