Spor Olympiakos 71 - 73 Anadolu Efes

Olympiakos 71 - 73 Anadolu Efes

Paylaş
Olympiakos 71 - 73 Anadolu Efes

Turkish Airlines Euroleague çeyrek final eşleşmelerinden Olympiakos - Anadolu Efes serisinin ikinci maçında Anadolu Efes, zorlu Pire deplasmanından galip ayrılmayı başardı

1.Periyot

Anadolu Efes
takım olarak maça çok iyi başladı. Hücumda topu çok iyi paylaşarak ilk dakikalarda Yunan tein sorumluluk alarak Olympiakos hücumlarını toparladı ve maçta eşitlik var. Periyotun ikinci kısmında her iki takımda iç - dış dengesini çok iyi kurdu ve kolay sayılar bularak çeyreği tamamladı.

Olympiakos 22 - 23 Anadolu Efes

2. Periyot


İkinci periyotun başında Brandon Paul'un sayılarıyla Anadolu Efes farkı 2'e çıkardı. ( 25 - 27 ) Thomas Heurtel ve Tyler Honeycutt'ın kolay top kayıplarıyla Yunan ekibi Olympiakos öne geçti. Vassilis Spanoulis ilk maçın aksine bu maç çok iyi oynuyor. Spanoulis çok uzaklardan üst üste 3 sayılık basket bularak farkı 5 sayıya çıkardı. Anadolu Efes çok basit hatalar yapıyor. Olympiakos bu hataları çok iyi değerlendirdi ve ilk yarıyı 7 sayı farkla önde kapattı.

Olympiakos 44 - 37 Anadolu Efes



3.Periyot

İkinci yarıya her iki takımda çok istekli başladı. Doğuş Balbay ve Dunston'la sayılar bulan Anadolu Efes farkı 3 'e indirmeyi başardı. Son çeyreğe girmeden önce her iki takımda bu maçı çok istiyor ve yüksek seviyede enerji harcıyor.

Olympiakos 54 - 51 Anadolu Efes

4. Periyot

Tyler Honeycutt'ın üçlüğüyle Efes skoru 54 - 54'e getirdi. Haydı çocuklar. Olympiakos'un üst üste bulduğu sayılardan sonra Anadolu Efes Honeycutt önderliğinde toparlanmaya çalışıyor. Derrick Brown'un Spanoulis'in üzerinden vurduğu smaçla tekrar öne geçiyor. ( 65 - 66 ) İnanılmaz bir maç sonu Kırk Alex'in maçın son saniyelerinde attığı kritik basketle Dostluk ve Barış salonundan galip ayrılıyor seride durum 1 - 1


Olympiakos 71 - 73 Anadolu Efes

Haberin Devamı