Spor Ömer Aşık'tan rekor geldi!

Ömer Aşık'tan rekor geldi!

Paylaş
Ömer Aşık'tan rekor geldi!

NBA'deki ikinci maçında Atlanta Hawks'a konuk olan Houston Rockets, sahadan galip ayrılırken, milli basketbolcumuz Ömer Aşık, ilk 5'te başladığı mücadelede rekor kırdı

Philips Arena'da oynanan mücadelede Atlanta Hawks'a konuk olan Houston Rockets, salondan 109-102 galip ayrılırken, ikinci maçında ikinci galibiyetini elde etti.

3 yıllığına anlaştığı Houston Rockets formasıyla sezona iyi başlayan milli basketbolcumuz Ömer Aşık, bu karşılaşmada da özellikle pota altında oldukça başarılı bir performans sergiledi.

Mücadeleye ilk 5'te başlayan ve 35 dakika süre aldığı karşılaşmada sayı atamamasına rağmen topladığı 19 ribaundla bu alanda önemli bir katkı sağladı ve kariyer rekoru kırdı.

Geçen yılın NBA finalisti Oklahoma City Thunder'dan Rockets'a gelen James Harden ise ikinci maçında da coşarken, karşılaşmaya damgasını vurdu. Hawks potasını 45 sayı bırakan Harden, maçın en skorer ismi oldu. Harden'e eşlik eden Jeremy Lin de 21 sayı 10 ribaundla "double - double" yaptı. Kenardan gelen Marcus Morris de 17 sayılık katkı verdi.

Ev sahibi ekipte ise 6 oyuncu çift haneli sayılara ulaşırken, Lou Williams'ın 22 sayısı ve 18 sayı 10 ribaundla "double - double" yapan Josh Smith'in katkısı galibiyet için yeterli olmadı.

Ajansspor

Haberin Devamı