Spor Ömer Toprak, Leverkusen yolcusu

Ömer Toprak, Leverkusen yolcusu

Paylaş
Ömer Toprak, Leverkusen yolcusu

Bundesliga takımlarından Freiburg'da oynayan Türk kökenli futbolcu Ömer Toprak, Bayer Leverkusen'e transfer oluyor

Freiburg’un sportif direktörü Dirk Duffner, Badische Zeitung adlı gazeteye yaptığı açıklamada, Bayer Leverkusen ile Ömer’in transferi ile ilgili anlaştıklarını bildirdi.

Ömer’in Freiburg’daki sözleşmesinin 2012 yılına kadar sürdüğü ifade edilen haberde, futbolcunun bu sezon sonunda mı yoksa gelecek sezonun sonunda mı Bayer Leverkusen’e transfer olacağının henüz belli olmadığı kaydedildi.

Haberde, Ömer’in bu sezon sonunda transfer olması durumunda Leverkusen’in, Freiburg’a büyük bir miktarda transfer ücreti ödenmesinin söz konusu olacağı belirtildi.

BONSERVİSİ 4 MİLYON EURO

Duffner, Freiburg’da yetişen bir futbolcuyu bonservis bedeli almadan göndermek istemediklerine dikkat çekerek, Ömer’in gelecek sezonun sonunda da transfer olabileceğini, bu durumda da Bayer Leverkusen’den bir ücret alacaklarını ifade etti.

Bayer Leverkusen’nin yöneticisi Wolfgang Holzhuser de transfer haberini doğrulayarak, Ömer ile görüşmeleri sürdürdüklerini kaydetti. Haberde, başarılı defans oyuncusu Ömer’in değerinin yaklaşık 4 milyon Euro olduğu belirtildi.

Bu arada Freiburg’un teknik direktörü Robin Dutt, gelecek sezonun başından itibaren Bayer Leverkusen’i çalıştıracak.

Haberin Devamı