Spor Ömer Toprak yeniden sahada

Ömer Toprak yeniden sahada

Paylaş
Ömer Toprak yeniden sahada

Freiburg'da oynayan, ancak go-kart pistinde geçirdiği kaza sonucunda ayaklarında yanıklar oluşan Ömer Toprak, formasına kavuştu

SC Freiburg’un İspanya’da 2. Lig takımlarından FC Elche’ye karşı oynadığı ve 1-0 yenildiği hazırlık maçında Ömer, 45 dakika süre ile sahada kaldı. Ömer, maçta hiç bir ağrı hissetmediğini söyledi.

Kicker dergisine de açıklamalarda bulunan Ömer, arkadaşlarıyla yeniden birlikte olma duygusunu kelimeler ile ifade etmenin mümkün olmadığını, bunun çok güzel bir his olduğunu belirtti.

İkinci yarının başındaki ilk karşılaşmada forma giyip giyemeyeceğini bilmediğini ifade eden genç oyuncu, kendisine şimdilik bir hedef koymadığını kaydetti. SC Freiburg Teknik Direktörü Robin Dutt da Ömer’in kısa bir zaman sonra resmi maçta oynama olasılığının yüzde 90 olduğunu söyledi.

Dutt, şimdiye kadar Ömer’de herhangi bir sorun görmediğini, yoğunlaştırılmış antrenman sonuçlarının beklenmesi gerektiğini ifade etti. Ömer, geçen yılın Haziran ayında go-kart pistinde geçirdiği kazada önündeki araca çarpmış, aracın yakıt deposunun alev alması sonucunda kolundan ve bacaklarından yaralanmıştı.

Haberin Devamı