Dr. Haydar Dümen Ömür boyu sürer mi?
HABERİ PAYLAŞ

Ömür boyu sürer mi?

Haberin Devamı

Karşı cinsle arkadaşlıklar, flört, kaçamak bakışmalar çok heyecanlı ve her iki tarafı da mutlu eden olaylar. Buraya kadar her şey yolunda. Bunların sonunda evlilik önünüze çıkar. Burada önemli olan kadın ya da erkek kişinin kendini sorgulaması. Sorun bakalım, onu ömür boyu sevebilecek, onunla yaşayabilecek, gereken fedakarlığı yapabilecek misiniz? Ruhunuzla teniniz uyum sağlıyor mu?

GÜNÜN SORULARI

Eşimin kuşu eski günlere döner mi?

32 yaşındayım, 5 yıllık evliyim. Kocam 45 yaşında ve sertleşme ve erken boşalma sorunu var. ben istekli kadınım, 2 kere seks yapmak istiyorum. Ama eşimin kuşunda hayat hayat yok, sesi bile çıkmıyor. Bu kuşu eski günlerine döndürmek için ne yapmalıyım?

CEVAP Sevgili okurum, aynen ‘Tarzan zor durumda’ der gibi bir mail bu. Yağmur ormanındasınız. Bir de kulübeniz var. Evlenirken her şey yolundaydı. Orman sizin, kulübe de hazır. Gökyüzü mavi, toprak verimli ve çiçek kokusundan geçilmiyor.


Kelebekler uçuyor, kuşlar ötüyor, yabani hayvanlar Tarzan’ın gözünün içine bakıyor derken o da nesi? Bir yıldır yağmur yağmuyor!!! Yağsa bile 1 dakika sürmeden geçiştiriyor. Oysa nerede o çiçeklerin kokusu. Kurudukları için sende bir koklama hissi bile uyandırmıyor. Ağaçlar da kuruduğundan tuttuğun dal elinde kalıyor. 32 yaşında bir kadın orman dolusu çiçeklerin saldığı kokulardan daha etkin olarak kendi cinsel havasını ve hevesini havaya yayar. Komşu ormanlar diri ve de havalı. Kulübeleri de yeşil yapraklar ve dallarla örtülü. Yağmur desen iyi ve de bol. Kaldın mı iki arada bir derede sevgili okurum. Seni kurtaracak bir He-man gerekli ama onun da eli kolu bağlı. Ayrıca çocuk var mı, yok mu, onu da yazmamışsın. Bana sorunu tedavi etmek kalıyor. Adım Hıdır, elimden gelen budur. Özür dilerim, eşe dosta ve ailene selam ederim.

Cinsel isteğim azalıyor, neden?

17 yaşındayım. Ergenliğin ilk yıllarındaki gibi cinselliğe ilgim kalmadı. Birkaç kere ilişkiye girdikten sonra bende isteksizlik başladı. Acaba bunun nedeni nedir?

CEVAP Değerli okurum, şu Evrim Teorisi’ni yasaklayıp bilimdışı sayanlar eğitimden de çıkardılar. Durum herkese pahalıya mal oluyor. Evrim deyince onların ilk ve son akıllarına gelen ‘Maymundan türemedik’ oluyor. Evrim Teorisi’nde 1000 madde varsa biri evrime örnek gösterilmek için veriliyor. Geride kalan 999’u ne olacak? Bak işte biri karşımıza çıktı. Yavrum, senin çocukken sevdiğin bir yiyecek ya da oyuncağı al ve de oyna deseler. Çoğunu yiyemezsin, o oyuncaklarla da oynayamazsın değil mi? Çünkü evrimselleştin. Zevklerin ve yaşam amaçların değişti. Muhallebiden dondurmaya, dondurmadan fast food grubuna oradan da bazılarınız biraya falan geçti. Sakın ha!!! Yanlış anlama. Bir de negatif evrim vardır. Örneğin; sizin yaşınızda alkol, her yaşta sigarada olduğu gibi. Cinsel konuda da 17 yaşında sen negatif evrimini yaptın. Varlığının temel amacını erken kullandın. Sanki meyanesi daha pişmemiş irmik helvasına kaşık salladın! Peki bu helvayı nerede yedin? Asla helvalı evler falan var ya deme! Beni de sinirlendirme. İki yıl cinsellikten uzak dur. O kendine gelir. Neyi, ne zaman yapacağını o senden iyi bilir.


* * * * * * * * * * * * * * * * * *

Orgazm taklidi yapıyorum

24 yaşındayım. Cinsellikten çok haz alıyor ama orgazm sorunu yaşıyorum. Partnerim ben orgazm olmadan boşalmıyor. Ben orgazm taklidi yapıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP Sevgili okurum, orgazm güçlüğünü yaşayacaksın. Teknik geçişle klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçmen sağlanacak. Arkadaşının ereksiyon sorunu senin beklemesi ve kendi kendine fren yapmasından kaynaklanıyor. Vajina ile ilgisi yok. Senin orgazm taklidini yaptığını anladığı zaman kırılır. Sana güveni sarsılır. Biraz daha açık konuşmandan yana var. Fantezi ve klitoris tekniğine önem verirseniz her şey düzelecek.

Sevgilim oral sekse çok düşkün


Kız arkadaşım oral sekse düşkün. Onu kıramıyorum ama rahatsızım.

CEVAP Değerli okurum, her şey dengeler içinde olsa ne kadar güzel. Oral seks çok yaygın. Ama her şey oral sekse yönelikse, duygularda körelme ve yozlaşma olur. Oral seks bir bakıma yemeğin sosu, masanın süsü olabilir. Ama asla hiçbir zaman ana yemek değildir. Öyle değerlendirin.

İş evliliğe gelince korkup kaçıyorum

26 yaşında kadınım. Erkek arkadaşımla her şey yolunda. Ama iş evliliğe gelince ben bir türlü “Evet” diyemiyorum. Size benim sorunum ne?

CEVAP Sevgili okurum, korku. Biraz kararsızlık, yeterince aşk sarsıntılarını hissetmemen, sorumluluk alma konusunda bilinç altına kaçman. Evlilik, kızlar için çok büyük değişimdir. Yaşın tam evlilik zamanı. Bugün ona karar versen, düğün için 1 yıl daha geçecek. Senin asıl kendini sorgulaman gerekenler şunlar: Onu yeterince onu seviyor musun, aşık mısın, onunla yaşam boyu birlikteliğe hazır mısın? Bu soruların cevabına göre hareket et.

Kıllar var ama...

14 yaşındayım. Penisim 10 santim. 68 kiloyum. Her yerimde kıllar çıkmaya başladı ama sakalım yok. Penisim küçük. Ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, büyüyecektir. Yaşın büyümeye uygun. Peki ama yumurtalarının durumu ne? Bir badem büyüklüğüne ulaşmışsa sorun yok. Ama badem içi kalmışsa hemen bir üroloji ve endokrinoloji uzmanına başvur.

Sevgilim dalga geçti

17 yaşındayım. Penisim 11 santim. 20 yaşındaki kız arkadaşımla ilişkiye girecektik. Sevgilim penisimi görünce “Mastürbasyon yapsam daha çok zevk alırım” dedi ve ilişkiye giremedik.

CEVAP Değerli okurum, kız paçayı kurtarmış. Senin penisin normal. Bırak, o mastürbasyonuna devam etsin. Sen biraz büyü yavrum be!...

Yeter mi?

Penisim 14 santim, kızlık zarını bozmaya yeter mi? CEVAP Sevgili okurum, vajinadan içeri 2-3 santim girildiğinde kızlık zarı esnek değilse bozulur. Yani zar vajinanın diplerinde değildir. Sen odanın son noktasında kapı gördün mü? Kapı her zaman giriştedir.

Kız arkadaşım yarıda kalıyor

26 yaşındayım, sevgilim var. Biz haftada bir birlikte oluyoruz. Ben tatmin oluyorum ama o olmuyor ya da yarım kalıyor. Haftada bir mastürbasyon yapıyorum, ne gibi bir etkisi olur?

CEVAP Değerli okurum, önce mastürbasyonu yaparken süreyi uzat. Boşalma şartlanmasını saati ayarlar gibi geçe ayarla. Haftada bir, birleşme heyecan içinde olduğundan erken boşalma olabilir. Sevgilin de deneyimli değildir. Evlendiğinde her şey düzelecek.

Acaba hamile kalmış olabilir mi?


Kız arkadaşımla ilişkiye girerken prezervatif içinde kaldı. Acaba kız arkadaşım hamile kalmış mıdır?

CEVAP Sevgili okurum, adetini görmezse 15-20 gün bekleyin. Sonra gebelik testi yaptırırsınız.

Başka çare yok mu?

24 yaşında, 3 yıllık evli kadınım. Nişanlıyken sürtünme yoluyla orgazm oluyordum. 2.5 yıldır vajinal orgazm olmadım. Buna bir çare yok mu?

CEVAP Değerli okurum, buna çare kolay bulunmuyor. Vajinal orgazmı kadınların yarısının sorunu. Biraz erkeğin tekniği biraz fanteziniz vs. Bir arayış içinde olun gerekirse profesyonel yardım alın.

11

Sıradaki haber yükleniyor...
holder