Gündem Omuz atma kavgası: 4 yaralı

Omuz atma kavgası: 4 yaralı

Paylaş
Omuz atma kavgası: 4 yaralı

Gaziantep'te omuz atma yüzünden çıkan silahlı kavgada 3'ü ağır, 4 kişi yaralandı

Bahçelievler Mahallesi'nde saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, 24 yaşındaki Servet Tekin, 17 yaşındaki Ali Yakın, aynı yaşlardaki Bayram Dalkıran ve Uğur Can Özer Bahçelievler parkı içerisinde gezerken, yanlarından geçen Şeyh Şamil Türkeli iddiaya göre omuz attı.

4 arkadaş, geri dönüp omuz atma meselesi yüzünden Şeyh Şamil Türkeli ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Şeyh Şamil Türkeli üzerinde taşıdığı silahı ile ateş ederek Servet Tekin, Ali Yakın, Bayram Dalkıran ve Uğur Can Özer'i vücutlarının çeşitli yerlerinden yaraladı.

Zanlı Şeyh Şamil Türkeli olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, yaralılar ise ambulanslarla Avukat Cengiz Gökçek ve 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

OLAY YERİNDE BIÇAK VE BOŞ KOVANLAR

Yaralılardan, Servet Tekin, Bayram Dalkıran ve Uğur Can Özer'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis olay yerinde yaptığı incelemelerde çok sayıda boş kovan ve bir adet kama diye tabir edilen bıçak buldu.

Yaralılardan Servet Tekin ve Bayram Dalkıran'ın çeşitli suçlardan çok sayıda kayıtlarının olduğu bildirildi. Polis, olay sonrası kaçan Şeyh Şamil Türkeli'nin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.