Gündem On Numara'nın talihlisi biletini bayide unutmuş

On Numara'nın talihlisi biletini bayide unutmuş

Paylaş
On Numara'nın talihlisi biletini bayide unutmuş

Dört yıldır aynı numaralara oynadığı On Numara şans oyununda sonunda şans yüzüne güldü ama o biletini bayide unutmuştu

Milli Piyango İdaresi’nin her hafta pazartesi günleri çekilişini yaptığı 'On Numara’ şans oyununda, büyük ikramiyeyi Bursa’nın Osmangazi İlçesi’ndeki talihli ile paylaşan Sivas’ın İmranlı İlçesi’nden Güven Özdoğan, 92 bin TL’lik çekini Kayseri’deki Milli Piyango Başmüdürlüğü’nde aldı.

Haberin Devamı

Sivas’ın İmranlı İlçesi’nde kuaförlük yapan 33 yaşındaki Güven Özdoğan, ilçenin tek piyango bayisinde kuponunu oynadı. 4 yıldır aynı kuponla On Numara oynadığının altını çizen Güven Özdoğan, "Oyunu ilçedeki marketteki makinede oynadıktan sonra kuponumu bayide unuttum. Bayi Hüseyin ağabey, bu sabah telefon açarak, büyük ikramiyenin bana çıktığını söyledi. 4 yıldır aynı numaralarla oynadığım şans oyununu kazandığıma önce inanamadım, kuponu görünce de şaşırdım. Paramı işlettiğim kuaför dükkanında değerlendireceğim" dedi.

Kuponu bayiden teslim aldıktan sonra Kayseri’deki Milli Piyango Başmüdürlüğü’ne oğlu Kerem ile birlikte gelen Güven Özdoğan, 92 bin 558 lira 80 kuruş değerindeki çeki Müdür Ali Şahin’den teslim aldı.

Haberin Devamı