Dr. Haydar Dümen Ona esir olmayın!
HABERİ PAYLAŞ

Ona esir olmayın!

Haberin Devamı

Erkeklerin ergenlikte hayatlarına giren mastürbasyon bazen bir bakıyorsunuz kadının kuması olmuş. Kadın, süslenip hazırlanıyor, yatak odasında eşini bekliyor. Ama erkeğin gelmeye niyeti yok. Çünkü o gençlik tutkusu mastürbasyona bağımlı. Aman dikkat, eşiniz gözyaşı dökmesin, huzurunuz kaçmasın. Bırakın şu mastürbasyonu, ilişkiniz güzelleşsin...

Erken boşalıyorum, ne yapacağım?

40 yaşında, 14 yıldır evli bir erkeğim. Evleninceye kadar hiçbir şekilde ilişkiye girmedim. Hep kendi kendimi tatmen ettim. Şimdiyse eşimle girdiğim ilişkiden zevk alamıyor, erken boşalıyor, boşaldıktan sonra cinsel organımda ağrı ve acı hissediyorum. Bu durumun düzelmesi için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Değerli okurum, senin gibi çok var. Ülkemizde evlilik öncesi duygusal ilişkilere bile hoş bakılmıyor. Ama bu işler de deneyimsiz olmuyor. 15 yaşında ergenliğe girmişsindir. Yaş 40. Arada geçen bir 25 yıl var. Bir bakıma cinselliğin yarı ömrü. Sen çok gerilerden işe başlayacaksın. Önce cinselliğe alışacaksın. Nitekim 14 yıllık evlilik bu alışkanlığı kırmaya yaramamış. Kadına da yazık olmuş. Doğa düzeninden sapınca bazı olaylarda geç kalınıyor. Bir uzman size çare bulmaya çalışır ama sonunu bilemem.

Tabanca ateş ediyor ama eskisi gibi mermi gelmiyor

25 yaşındayım. Her gün bir kez mastürbasyon yapıyorum. Nerede o eski günler! Eskiden benim tabanca taramalı tüfek gibi kurşun saçardı. Şu sıralar eskisi gibi mermi gelmiyor. Tabanca ateş ediyor ama çok az. Boş silah da işe yaramıyor. Ne yapmam gerekiyor? RUMUZ: BOŞ TABANCA

CEVAP: Boş tabanca, mermiler bende. Uzun süre onları sakladım. Sonunda gidip denize attım. Öyle ya ne olur ne olmaz, çıkabilir bir gammaz. Kimileri de laf anlamaz. Geçende balık tutan Karadenizli, mavi gözlü, esmer benizli Hidayet, ‘Tanrım bana yardım et’ duasından sonra ağını attı. Senin mermileri görünce tepesi attı. “Ula denizde balık oynuyor ama mermiler kaynıyor” diyerek başladı horon tepmeye. Adı çıktı deliye. Sonunda iş alındı ciddiye. Dalgıçlar denize salındı. 5 mermin bulundu, masrafı biraz fazla. Ödersen geri alırsın. Yoksa hayat boyu mermisiz kalırsın.

Devamı 2. sayfada...

Ne zaman bir kadın görsem ilişkiye girmek istiyorum

17 yaşındayım. Hiç ilişkiye girmedim. Ben mastürbasyon yaparken hemen boşalıyorum, kendimi tutamıyorum. Bir kadın gördüm mü onunla ilişkiye girmek istiyorum. Acaba ileride bana sorun yaratır mı?

CEVAP: Mastürbasyonu biraz uzatmaya çalış. Konsanstrasyonunu başka yönlere kaydır. Başlarken biraz otur, dolaş, tekrar otur. Zevklerin arasına acı biber eker gibi üzüntü tohumları ek. Daha çok gençsin. Erken boşalman ileride düzelmezse evlendikten sonra tedavisi var. Kadın için yaşın erken ama günün birinde böyle bir fırsat doğarsa da sen bilirsin. Mutlaka yapmak zorunlu ise her şey tecrübedir. Kendini de sınamış olursun. Ama paniğe kapılmak yok.

Bana zevk verecek bir kadına rastlamadım

19 yaşındayım. Defalarca ilişkiye girdim ama bana zevk verecek dolgunlukta bir kadına rastlamadım. Bu nedenle kendimi videolara verdim. Sürekli mastürbasyon yapıyorum. Bunun sebebi nedir? RUMUZ: UĞURBÖCEĞİ

CEVAP: Vah vah uğur böceği. Böceği anladım da, uğurunu anlayamadım. Ula sen uğurunu hep kendine mi taşıyorsun? Bu nedenle mi durmadan oranı buranı kaşıyorsun? Neden hep sınırları aşıyorsun? Birçok kızla birlikte olmuşsun. Ama neyse o dolgunluk, bir dolgunluk diye tutturmuşsun. Ne yani kilolu mu yoksa bilgi donanımlı mı olacak? Hangisini yersin bilemem. Hangisi olursa bu sana göre diyemem. Başka şeyler arıyorsun, videocuların raflarını tarıyorsun. Olgunu da, dolgunu da orada. Çekil odana, başka atışa! Yaptıklarını çık arkadaşlarınla satışa. Bulmuş da bunuyorsun. Hocana ne soruyorsun? Bildiğim tek şey: Doğru yol, gir ona, bakma sağa sola.

Devamı 3. sayfada...

Cinsel organımın boyu normal mi?

16 yaşındayım, cinsel organım 13 santim. Bana küçük geliyor. İleride partnerimi tatmin edememekten korkuyorum. 77 kiloyum, 1.83 boyundayım. Cinsel organımın boyu normal mi? Daha uzar mı?

CEVAP: Değerli okurum, penisinin ölçüleri normal. Partnerin de tatmin edersin, kendin de mutlu olursun. Dert ettiğin şeye bak. Kilonu yerinde tut, şişmanlama yeter.

Acaba ben sapık mıyım?

14 yaşındayım. Çevrede gördüğüm tüm kızlarla ilişkiye girmek istiyorum. Acaba ben sapık mıyım?

CEVAP: Çocuğum, vallahi de, billahi de bilmiyorum. O yaşlarda akıl zıvanadan çıkar, her türlü saçmalıklar yapılır. Sen şu derslerine iyi çalışsan, ananın dizinin dibinden fazla ayrılmasan, çapkın gözlerinin de hakkını azıcık versen ve orada kalsan. Ne sapıksın ne tapıksın. Aslan gibi delikanlı olacaksın.

Hanıma minnet etmemek için mastürbasyon yapıyorum

Burada yer alan yazılar, Dr. Haydar Dümen'in Posta gazetesinde geçmişte yazdığı yazıların derlemesinden oluşmaktadır. Dr. Haydar Dümen'in günlük yazılarını Posta gazetesinden takip edebilirsiniz...

3

Sıradaki haber yükleniyor...
holder