Dr. Haydar Dümen Ona esir olursanız...
HABERİ PAYLAŞ

Ona esir olursanız...

Haberin Devamı

Mastürbasyona saplanıyor, ondan kopamıyorsunuz. Beyler, geleceği düşünüp ona göre hareket edin. Evlenip yuva kuracaksınız, onun esiri olursanız karınızı tek başına bırakıp yine mastürbasyonun peşinden mi koşacaksınız?

BÖYLE SORU YOK!

Sevgilim sıkılıyor

23 yaşındayım, geç boşalıyorum. Bu da sevgilimin bıkıp sıkılmasına neden oluyor. Acaba ne yapmam lazım?

CEVAP

Şu anda yapacağın bir şey yok değerli okurum. Evlilik ya da benzeri koşullarda bu tür sorunların üzerine gidilir. Bazı çözümler aranır. Geç boşalma bir bakıma partnerden de kaynaklanır. Ama bunun oranı düşüktür. Aslında olan kızlara, kadınlara oluyor. Yani yesen de yemesen de bir tepsi baklava. İndir midene, pes etme demeye getiriyorsun. Senin yapacağın bir şey olmadığı gibi benim de uzaktan davul çalmak dışında yapacağım bir şey yok. İdare et, evliliğe yeltenme. Yaş 28’e gelince bakarız çaresine.

Benim depo tükenir mi?

21 yaşındayım. 10 sevgilim var. Her akşam biriyle oluyorum. Benim için sorun mu? Depo tükenir mi?

CEVAP

Değerli olmak için kendi değerini kızlar üzerinde egemenlik kurarak kazanmak isteyen okurum. Şu anda muayenahenede seni karşıma oturttum. O da nesi? Bomboşsun yani kofsun. 10 kızı sıraya dizip her akşam biriyle oluyorum diyen bir insan sanki şizofrenik bir dünyada yaşıyor gibidir. Buna ruh hastalığı da diyebiliriz. Ailen seni arayıp sormuyor, bu yol nedir, nereye gider demiyorsa sen kimsin ve nesin? Ne yer, ne içersin, geçimini kiminle, hangi yollardan sağlarsın? Zamana ve yaşına yazık ediyorsun. Bu mailini yok sayıp teselli oluyorum, kızlara da şans diliyorum.

Erken boşalma başladı

3 ay önce evlendim. Evlilikten önce cinselliği seviyordum. Şimdi erken boşalıyorum. İkincisi için sertleşme geç oluyor. Ne yapayım?

CEVAP

Ey gidi sevgili ve değerli okurlarım, evlilik binasıdır bu. Kiminde gecekondu kiminde ise saray gibidir. Gecekondular kısa sürede çatırdar. Dıştan olduğu gibi içeriden de başka çatırtılar ona katılır. Bu olumsuzluk genellikle çiftin birinden başlar, çoğu zamanda hale şükretmekle sürer gider. Eşler alışır ama kimilerinde parasal ve sosyal yapıların desteğinde seçenekler aranır. Sizler için yapacağımız şey: Erken boşalmayı tedavi edecek formül var. İkinci ilişkiler kişiden kişiye değişir, ikincilerde başarı sağlamayanların cinsel gücü zayıf değildir.

Sevgilim hamile mi?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Benden meni gelmedi. Penisimi vajinadan çıkardığımda üzerinde beyaz ve saydam sıvı vardı. Kız arkadaşım hamile olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, hamile kalmış olduğunu sanmıyorum. Çok büyük bir oranda olmadı.

Her gün mastürbasyon yapıyorum

17 yaşındayım, her gün mastürbasyon yapıyorum. Bir zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, her gün 10 kere yemek yesen nasıl olur? Ben ne diyebilirim? Bunlara artık siz karar verin. Normal sayılarda, normal düzende kalın. Ne dedik? Haftada 3-4 kere. Daha ne istiyorsunuz?

Uzun sürsün istiyorum

26 yaşındayım, bekarım. İlişkiyi uzun tutmak istiyorum. Ne tür ilaç tavsiye edersiniz? İlaç mı yoksa krem mi alayım?

CEVAP

Değerli okurum, ilaç niye? İlaç leblebi değil ki. Ye, ye yat. Kimyasal bir madde. En iyi ilaç kendinsin. İraden ve aklın.

Penisim sertleşiyor

17 yaşındayım. Penisim okulda, evde, yürürken bile istemeden sertleşiyor. Bu psikolojik bir sorun mu?

CEVAP

Değerli okurum, gençlik taşkınlığı ya da gençlik azgınlığı. Yani gençlik hormon fazlalığı. Onu disipline edememenin sıkıntısını yaşıyorsun. Çare kendinde. Başka şeyler düşünmeye çalış.

Kızlık zarı yırtılır mı?

23 yaşındayım. Kız arkadaşım adet görürken sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Sevgilim kızlık zarının böyle de yırtıldığını duymuş. Sizce böyle bir şey olmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, doğru olabilir. Yırtılmışsa yırtılmıştır. Bana göre yırtılmadı. Kesin teşhiş kadın doğum uzmanı tarafından konulur. Bu konunun üzerine gitmeyin.

Zararı var mı?

24 yaşında, bekarım. Mastürbasyonla rahatlamaya çalışıyorum. Bazen günde 3-4 defa mastürbasyon yapıyorum. Vücutta bozulmaya neden olur mu? Bu bir hastalık mı?

CEVAP

Değerli okurum, hastalık değil, iradesizlik. Vücutta sanıldığı gibi bozukluk yaratmaz. Ama kişide aşağılık ve suçluluk kompleksi yaratır. Psikolojik olarak kimliği zedeler. Sayıları ılımlı ortada tutun.

Kıllar beni mutsuz ediyor

18 yaşındayım. Aşırı kıllıyım. Bu yüzden hiçbir kızla konuşamıyorum, utanıyorum. Arkadaşlarım hep kızlarla geziyor ama ben utancımdan konuşamıyorum. Acaba bu kıllardan nasıl kurtulabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, dert etme. Bazıları kıllı sever. Ama varsayalım ki sen kurtulmak istiyorsan lazer epilasyonla onu yok etme şansın var. Yavrum acelen ne? Nice kıllı ve mutlu evliler gördüm. Ruhunun olumsuz kıllarını ayıkla. Gerisi kolay.

Küçük diye mi?

İlişkiye giriyorum ama zevk alamıyorum. Penisim 14 santim. Acaba bu yüzden mi zevk alamıyorum?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal. Zevk alamıyorsan zevke alışacaksın. Bunun için mastürbasyonu adamakıllı azaltacaksın. İşte o zaman memnun kalacaksın.

Nasıl anlarım?

21 yaşındayım. Partnerimle öpüşürken ileri gidiyoruz, birleşme olmuyor. Onun da istekli olduğunu düşünüyorum ama soramıyorum. Acaba bunu nasıl anlayabilirim? RUMUZ: DÜŞ GEZGİNİ

CEVAP

Değerli okurum, kızın ağzı var, dili var. O sana söyler. Bu konularda tercümana gerek yok. İnce çizgiler üzerinde yaşanan olaylardır bunlar. O çizgilerdeki derinliği ve estetiği siz göreceksiniz. Göremiyorsanız uzaktan kumanda ile görünmüyor.

Korunmadı

21 yaşında kızım. Sevgilimle ilk defa ilişkiye girdik. İlişki sırasında sevgilim korunmadı, dışarıya boşaldı. Gebe kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, olabilir. Bunun için prezervatifi keşfetmişler. Oyun kuralına göre oynanmalı. Bundan sonra dikkat edin. Hep söylüyorum çok zayıf ihtimallerle gebelik olabiliyor. Sanırım ve umarım bu defa sizde olmadı.

Günde 2 defa mastürbasyon yapıyorum

16 yaşındayım. Günde 2 defa mastürbasyon yapıyorum. Bunu bir zararı var mıdır?

CEVAP

Sevgili yavrum, var. Beynini mastürbasyona monte edersen bu defa bütün hayatını o küçük beyin idare eder, onun esiri olursun. Yukarıda büyük beyin, aşağıda küçük beyin hangisini kullanacağın, hangisiyle hayata atılacağın senin işin. Yavaş yavaş sayıları azaltıver. Çakı gibi bir delikanlı ol.

GÜNÜN SÖZÜ

Yaşam gelişi sevinç gidişi üzüntülü bir yolculuktur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder