Magazin Önce beslediler, sonra geri aldılar

Önce beslediler, sonra geri aldılar

Paylaş
Önce beslediler, sonra geri aldılar

Aşklarını ısrarla gizlemeye çalışan İsmail Tunçbilek ve Ece Gürsel, gazetecilerle sokakta karşılaşınca anlamsız hareketler sergiledi. İkili, akşam yemeklerini kedilere ikram etti bir süre sonra da geri aldı

Müzisyen İsmail Tunçbilek ve manken Ece Gürsel 1 yıl önce aşk yaşamaya başlamış, hatta Tunçbilek bu ilişki için eşinden boşanmıştı. Birlikteliklerini ısrarla kabul etmeyen Gürsel ve Tunçbilek, önceki gece Ortaköy'de objektiflere takıldı.

Haberin Devamı

Habertürk'ün haberine göre, Şebnem Ferah'ın konserini izledikten sonra gece gezmesine çıkan ve geç saatte market alışverişi yapan ikili, karşılarında bir anda gazetecileri görünce ne yapacaklarını şaşırdı. Aniden duraklayan ve kendilerine aldıkları tavukları sokak kedilerine ikram eden ikilinin garip tavırları büyük şaşkınlığa neden oldu.

ŞOK ETKİSİ YARATTI

Birkaç sokak kedisini çevresinde toplayarak gazetecilerle ayaküstü sohbete koyulan Ece Gürsel, "Hayvanları çok seviyorum. Ben onların aç kalmalarına dayanamam" diye konuştu.

Kedileri besledikten sonra yollarına devam eden çift bir süre sonra durakladı. Ece Gürsel'e beklemesini söyleyen İsmail Tunçbilek, yemek verdikleri kedilerin yanma giderek verdikleri tavukları geri aldı.

Haberin Devamı

Tunçbilek'in bu tavrı tam anlamıyla şok etkisi yaratırken, olayı görüntüleyen basın mensupları, usta müzisyenin tavuk artıklarını ne yapacağı sorusunu tartıştı.